post

Sponsoring in een nieuw jasje

De tijd van handje ophouden en geld ontvangen is voor de vereniging verleden tijd. Potentiële sponsoren vragen steeds nadrukkelijker wat zij er voor terug krijgen en hoe ze Ecare Apollo 8 als (maatschappelijk) verlengstuk kunnen gebruiken. De sponsorcommissie is daarom het afgelopen seizoen druk bezig geweest om nieuwe activiteiten en structuur op te zetten. De eerste resultaten hiervan zijn;

– De Apollo Business Club waarbij huidige sponsoren en toekomstige sponsoren tijdens wedstrijden D1 en H1 bij elkaar komen en een programma aangeboden krijgen;
– Een gerichte aanpak op sponsoring, waarbij een sponsor/presentatiegids als menukaart voor potentiële sponsoren gebruikt kan worden;
– De Vrienden van Ecare Apollo 8 in het leven is geroepen om als trouw bezoeker/lid of betrokkenen van Ecare Apollo 8 de vereniging extra te ondersteunen.

Natuurlijk is er ook niet stil gezeten bij het werven van nieuwe sponsoren of het behouden er van. Zo is komend seizoen onze verengingssponsor Ecare ook de hoofdsponsor van dames 1 (lees meer).
De SWB heeft dit jaar busjes ter beschikking gesteld voor de uit wedstrijden van Dames 1 en Heren 1 en Teensma Industriële Geluidsbeheersing gaat nog minimaal een jaar verder.
Daarnaast zijn er verschillende teamsponsoren die ons geweldig ondersteunen en is er veel sponsoring in natura om de kosten van onze vereniging te drukken. Helaas vertrekken er soms ook sponsoren en heeft IMRO besloten naar jaren trouwe sponsoring te stoppen.

De Veste als nieuw onderkomen gaat onze vereniging tal van mogelijkheden bieden om sponsoren (door bijvoorbeeld diverse onderaannemers en toeleveranciers) aan ons te verbinden. We zetten ons de komende periode hier flink voor in.

Graag wil de sponsorcommissie jou/u als lid, of betrokkene vragen actief mee te denken in sponsormogelijkheden. Heb je een idee?, werk je bij een bedrijf/organisatie, zie je mogelijkheden?
Mail dan naar sponsorcommissie@apollo8.nl, of spreek ons aan in de hal.

Komend seizoen zullen we ook actief teams benaderen om vooral mee te denken en te kijken of er voor het eigen team of de gehele vereniging iets mogelijk is.

De sponsorcommissie,
– Nico de Vries

– Gerrit Gierveld

– Jan de Vries

– Marc van Harten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.