Digitaal Wedstrijd Formulier protocol bij Apollo 8

Het nieuwe volleybal seizoen 2022-2023 start weer. Dat vraagt wel weer wat voorbereiding.

Corona zweeft nog rond, maar wij willen er zo weinig mogelijk last van hebben. Daarom het volgende Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) protocol:

Voor het nieuwe seizoen 2022-2023 willen wij graag dat alle Apollo 8 competitie teams en al onze gastteams tenminste 30 minuten voor aanvang van hun wedstrijd het DWF formulier volledig hebben ingevuld via hun eigen mobiele telefoon of tablet. Doe dat dus ruim vóór de wedstrijd en liefst voordat
het team bij de sporthal is. Bij de wedstrijdleiding ruimte mag niet meer ingevuld worden.

Dat betekent via de DWF site: na inloggen op DWF alle spelers van die dag met hun juiste rugnummer invoeren; ook aangeven wie de aanvoerder en libero is. Nadat die gegevens ingevuld zijn moet ook nog het blok van de begeleiders/coaches ingevuld worden, die daardoor in de speelzaal op de bank
mogen zijn.

De speelzaal mag uitsluitend betreden worden met binnensport schoenen met schone zool. Dit geldt niet alleen voor de spelers, maar ook alle coaches, begeleiders, scheidsrechters, tellers en ook de wedstrijdleiding. Dus iedereen!!

De pasjes worden door de coach of een speler tenminste 25 minuten voor aanvang wedstrijd afgegeven bij de wedstrijdleiding of direct bij de aangewezen scheidsrechter voor controle van de DWF gegevens door de scheidsrechter. Via de scheidsrechter krijgt het team de pasjes vóór aanvang van de wedstrijd terug.

Hebt u vragen? De wedstrijdleiders zijn herkenbaar aan de rode polo’s. Wij wensen jullie een mooie, sportieve wedstrijd.


Wedstrijdleiding Apollo 8.