Digitaal Wedstrijd Formulier protocol bij Apollo 8

Het nieuwe volleybal seizoen 2021-2022 gaat weer van start. Dat vraagt wel weer wat voorbereiding.
Corona zweeft nog rond, maar wij willen er zo weinig mogelijk last van hebben. Daarom het volgende Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) protocol.

Vanaf het nieuwe seizoen willen wij graag dat alle Apollo 8 competitie teams en al onze gastteams tenminste 30 minuten voor aanvang van hun wedstrijd het DWF formulier volledig hebben ingevuld via hun eigen mobiele telefoon of tablet. Doe dat dus ruim vóór de wedstrijd en liefst voordat het team bij de sporthal is. Bij de wedstrijdleiders ruimte mag niet meer ingevuld worden.


Dat betekent: via de DWF site alle spelers van die dag met hun juiste rugnummer; ook aangeven wie de aanvoerder en libero is. Nadat die gegevens ingevuld zijn moet ook nog het scherm van de begeleiders/coaches ingevuld zijn, die daardoor in de speelzaal op de bank mogen zijn.


De speelzaal mag uitsluitend betreden worden met binnensport schoenen met schone zool. Dit geldt niet alleen voor de spelers, maar ook alle coaches, begeleiders, scheidsrechters en tellers.


De pasjes worden door de coach of een speler afgegeven bij de wedstrijdleiding voor controle van de DWF gegevens door de scheidsrechter. Via de scheidsrechter krijgt het team die vóór aanvang van de wedstrijd terug.


Hebt u vragen? De wedstrijdleiders zijn herkenbaar aan de rode polo’s. Wij wensen jullie een mooie, sportieve wedstrijd.


Wedstrijdleiding Apollo 8.