post

Ecare neemt hoofdsponsoring Dames 1 over van IMRO

Na jaren trouwe sponsoring heeft Imro besloten te stoppen met de sponsoring van ons eerste dames team. In juni 2006 werd IMRO als sponsor gepresenteerd aan Apollo 8, in eerste instantie als shirtsponsor voor de tweede selectie van de heren en de complete minilijn.

In het seizoen van 2007 – 2008 breidde Imro de sponsoring uit door voor dames 1 de volledige outfit te sponsoren. Op dat moment speelden onze dames nog in de eerste klasse. Als sponsor heeft Imro vele promoties mogen meemaken, want dat seizoen bleek het begin van een opmars te zijn. Waarbij we nu 6 jaar later in de topdivisie spelen.

Uiteraard willen wij Imro en Ton ter Ellen heel erg bedanken voor de jarenlange sponsoring en de vele momenten dat hij zijn gezicht liet zien in de hal! We hopen hem natuurlijk nog menig maal terug te blijven zien als supporter.

IM-RO - Procesmanagement Stedenbouw Landschap

Met het afscheid van Imro is de sponsorcommissie op zoek gegaan naar een vervangende sponsor. We zijn trots om te melden dat dit ons gelukt is. En dit maal bleek deze zelfs erg dichtbij te liggen. Na twee jaar als verenigingssponsor actief te zijn met heren 1 als uithangbord, heeft Ecare namelijk besloten om het derde jaar van de sponsoring uit te breiden met het hoofdsponsorschap van Dames 1. Hiermee heeft Ecare nu beide eerste selectieteams onder haar hoede.
De contract ondertekening is onlangs in aanwezigheid van beide selectieteams geweest, waarbij we dit aansluitend gezamenlijk gevierd hebben.

ecare_tekening
​Ecare directeur Edwin Oude Middendorp tekent het aanvullende sponsorcontract

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.