post

Winterkampioenen

De eerste helft van het seizoen is team 3.1 kampioen geworden bij de CMV. De meiden hebben een heel goed seizoen gespeeld en in de laatste spannende wedstrijd tegen Apollo 3.2 de benodigde 6 punten gehaald. Merle, Imke, Jonne, Anne en Sanne super gedaan.

Ook Meisjes C3, Meisjes B1 en Jongens A winterkampioen

Op 1 december moesten MC3 tegen Set Up’65 en aan 1 set winnen hadden ze genoeg om kampioen te worden. Met 25-12 wisten ze de 1e set binnen te halen en het kampioenschap was binnen! Uiteindelijk werden ze met 12 punten voorsprong kampioen en nu op naar de 2e helft met een hoger net en groter veld. Een nieuwe uitdaging!
Na de wedstrijd hebben de meiden van de jeugdcommissie rozen gekregen en taart gegeten. Alle ouders nog bedankt voor het aanmoedigen!

Het laatste weekend is Meisjes B1 winterkampioen geworden in de hoofdklasse. Met 1 puntje voorsprong op de Krekkers uit Mariaparochie was het erg spannend in de competitie. De laatste wedstrijd moest dan ook met 4-0 gewonnen worden. Waar Krekkers tegen de nummer laatst alle punten wist binnen te slepen, deden onze meiden dit tegen de nummer drie uit de klasse. Meiden super gedaan en van harte gefeliciteerd!

Daarnaast is ook Jongens A winterkampioen geworden. Zij wisten met 2 punten voor te blijven op de nummer twee die ook nog met dispensatie meedoen in de competitie, WVC Volley.
Ook de heren mogen hierdoor komende competitiehelft uitkomen in de hogere klasse. Jongens van harte gefeliciteerd en veel plezier in de volgende helft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.