post

Wij stellen u voor aan…

Zoals jullie misschien wel is opgevallen heeft Heren 1 twee nieuwe aanwinsten, namelijk een nieuwe speler Eric en een nieuwe manager Wouter.
Maar niet alleen Heren 1 heeft een nieuwe manager, ook Dames 1 heeft een nieuwe manager Irene.
Wie zijn ze? Waar komen ze vandaan? En wat doet een manager nou eigenlijk? Op al deze vragen wordt hieronder een antwoord gegeven.

Nieuwe speler Heren 1: even voorstellen….
eric

Mijn naam is Eric Jansen, 25 jaar en kom uit Gennep (Limburg). Omdat ik in het zuiden moeilijk aan een baan kon komen heb ik een poging gedaan om in de regio van mijn familie uit Twente werk te zoeken. Uit een grote sollicitanten groep ben ik gekozen om te mogen werken bij Kaamps te Deurningen. Hier ben ik samen met mijn collegas verantwoordelijk voor het maken van de verschillende kazen die Kaamps in het assortiment heeft en dit doe ik met veel plezier.

Om elke dag van Gennep naar Deurningen te rijden is natuurlijk een afstand die veelte groot is. Daarom heb ik er voor gekozen om in Oldenzaal te gaan wonen. i.v.m. de verhuizing ben ik bij heren 1 Flamingos 56 uit Gennep gestopt en dit seizoen bij E-care Apollo 8 Heren 1 begonnen.

De reden dat ik voor Borne heb gekozen heeft te maken met een oud teamgenoot van mij. Ik vroeg Jochem Thissen of hij misschien een club in de regio van Oldenzaal wist waar ik op niveau kon volleyballen. Hij heeft mij toen het nummer van Harry gegeven en de rest is geschiedenis. Schijnbaar heeft mijn YouTube filmpje van 2 jaar geleden, E. Jansen highlights, de keuze om mij aan de selectie toe te voegen positief beïnvloed ! Haha

De manier van omgaan met elkaar en gezelligheid is super en het doet me veel denken aan de manier waarop er bij flamingo s sport word bedreven/beleefd. Dus kan ik niet anders zeggen dat ik het naar me zin heb bij Apollo 8!

Ik hoop dat jullie nu een kleine indruk hebben van wie ik ben en het zou mooi zijn om jullie de volgende thuis wedstrijd in de sporthal of kantine te mogen treffen.

Manager Heren 1: even voorstellen….

Wouter

Mijn naam is Wouter Oortman en sinds september ben ik, met een dure term, de teammanager van heren 1. Mijn belangrijkste taak is het ondersteunen van de twee trainers en spelers van het team. Voorbeelden hiervan zijn het regelen van oefenwedstrijden of het onderhouden van contact met de Nevobo.

Ik ben dus sinds dit seizoen nieuw bij Ecare Apollo 8. Hiervoor ben ik actief, zowel als speler als trainer, geweest bij Pollux in Oldenzaal. Daar ben ik sinds deze zomer helemaal gestopt. Zelf volleybal ik voor het tweede jaar in de vrijetijdscompetitie in Oldenzaal, bij DIAK 72 (Door Inzet Aan Kop), waar we een keertje in de weken trainen of een wedstrijd hebben.

Tot nu toe bevalt het erg goed bij Ecare Apollo 8. Dat komt omdat heren 1 het natuurlijk heel aardig doet in de Topdivisie, maar ook zeker door de gemoedelijkheid en vriendelijkheid in de sporthal en kantine.

Manager Dames 1: even voorstellen….

Irene

Mijn naam is Irene Ellenbroek, 28 jaar oud en wonend in Borne. Ik werk in het Sportcentrum van Zwolle als Accountmanager binnen de detachering-, en uitzendbranche. 18 jaar lang heb ik zelf gevolleybald, maar door blessures moest ik daar helaas mee stoppen.
Sinds dit seizoen ben ik manager bij Dames 1. Dit houdt in dat ik alle organisatorische zaken rondom dit team bij de hoofdtrainer uit handen neem.

Het doel is dat Bart (Hoofdtrainer) zich niet bezig moet houden met alle zaken die niets met het potje volleybal zelf te maken hebben. Met name in de voorbereiding van een nieuw seizoen is mijn rol vrij groot; oefentoernooien en oefenwedstrijden moeten geregeld worden. Bij toernooien bij andere verenigingen gaat het om het inschrijven van een toernooi, wanneer wij zelf een toernooi organiseren, doe ik dat; teams worden uitgenodigd, er moeten scheidsrechters aanwezig zijn, het veld moet opgebouwd worden en er moet een speelschema gemaakt worden.
Daarnaast verzorg ik het teamweekend; locatie, training en/of wedstrijd bij een in de buurt spelend team, eten en drinken en invulling van het overige programma. Andere taken zoals licenties aanvragen, wedstrijden verzetten en activiteiten vanuit het team (bijvoorbeeld een clinic organiseren) behoren tot mijn taak.

Ik ben aanwezig bij alle thuiswedstrijden en ontvang daar de scheidsrechters, vlaggers, ballenmeisjes, minis van de week en de sponsoren. Ik vul het wedstrijdformulier in en heb korte lijntjes met de floor-, en wedstrijdcommissie over de organisatie van de wedstrijd.

Ik vervul deze rol met veel plezier en ik vind het een hele mooie manier om betrokken te zijn bij een volleybalteam en als niet spelend lid toch het gevoel van winnen te voelen en samen te strijden en een doel te willen behalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.