post

Vrijwilligerscommissie

‘Vrijwilligers zijn van groot belang voor het voortbestaan van Ecare Apollo 8. Zij houden de vereniging draaiende en vormen daardoor de ruggengraat van de vereniging.’

Dit is de eerste zin van de notitie waarin het vrijwilligersbeleid van onze vereniging is vastgelegd. Met deze zin willen we aangeven hoe belangrijk de vrijwilligers zijn voor onze vereniging. We willen graag dat alle vrijwilligers zich betrokken en gewaardeerd blijven voelen bij Ecare/Apollo8.

Sinds kort is er een vrijwilligerscommissie in het leven geroepen die zich onder meer bezighoudt met het werven van vrijwilligers. Ook wil de commissie de vrijwilliger, waar nodig, ondersteunen in het uitvoeren van zijn/haar taak. De commissie bestaat uit Jacqueline Holsink en Helma Stam. Mocht je je als vrijwilliger willen inzetten voor de vereniging of meer informatie willen hebben over de taken en werkzaamheden waarvoor vrijwilligers nodig zijn dan kun je contact opnemen met ons via het mailadres vrijwilligerscommissie@apollo8.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.