post

Volle bak bij recreantentoernooi 2014

Op maandag 14 april vond het jaarlijkse recreantentoernooi van Ecare Apollo 8 (zie fotogalerie) voor de derde keer plaats in sporthal t Wooldrik in Borne. Het was volle bak in beide sporthallen, met een deelnemersveld van 32 teams, waarvan 14 damesteams, 10 herenteams en 8 mixteams. Ecare Apollo 8 zelf was goed vertegenwoordigd met 6 deelnemende recreantenteams.

Om 19.30 uur begonnen de wedstrijden, waarin 2 sets van 10 minuten werden gespeeld. De wedstrijden stonden onder leiding van scheidsrechters van Ecare Apollo 8 en waren verdeeld over 7 velden, waar 6 tegen 6 werd gespeeld. Er hing een ontzettend gezellige sfeer in de sporthal en er werd de hele avond fanatiek gevolleybald. Voor alle teams was het toernooi een leuke gelegenheid om op een recreatieve, laagdrempelige manier wedstrijden te spelen tegen teams uit de omgeving.
Rond half 11 werden alle winnaars bekend gemaakt. De winnende teams waren:
Dames Poule 1 – Ecare Apollo 8 B; Dames Poule 2 – TKC; Dames Poule 3 – WVC; Heren Poule 1 – HAVOC ;Heren Poule 2 – RIVO; Mix Poule – DEVOC

Dank aan de organisatie, de wedstrijdleiding en scheidsrechters voor het organiseren van deze sportieve en gezellige avond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.