Vlotte overwinning Dames 1 in Assen

In een midweekse wedstrijd wist Apollo 8 zonder setverlies te winnen van Visser Assen/ Sudosa-Desto. De Bornse eredivisionist noteerden hiermee de eerste overwinning van het seizoen.

Na de nipte nederlaag tegen Friso Sneek reisde Apollo 8 voor de tweede competitiewedstrijd af naar Assen. Tegenstander Visser Assen/ Sudosa-Desto speelde haar eerste thuiswedstrijd in de eredivisie. Apollo 8 bleek te sterk. Het team van Thijs en Bart Oosting pakten al snel in elke set snel een voorsprong en gaf dat niet meer uit handen. In drie sets (19-25, 20-25, 19-25) gingen de punten mee naar Borne.

Tekst gaat verder onder de foto.

Verdiende overwinning

‘De eerste overwinning is binnen. We hebben een stabiel niveau neergelegd wat resulteerde in een verdiende 3-0 winst op Sudosa Desto’, zegt een blije Jette Kuipers. ‘Een verdiende doordeweekse overwinning’, vult trainer Bart Oosting aan. ‘Serverend en blokkerend hadden we de zaken vrij aardig voor elkaar. In de aanval viel de lage foutenlast in de aanval positief op’.

Zaterdag thuiswedstrijd, koop je ticket online!

Zaterdag 29 oktober komt Draisma Dynamo uit Apeldoorn op bezoek in Borne. Om 20.30 uur klinkt het eerste fluitsignaal.

Koop voor een soepele doorloop je tickets voor deze wedstrijd online! Kaarten zijn verkrijgbaar in de online ticketshop.

Reacties “Vlotte overwinning Dames 1 in Assen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.