post

Vijfde 3-0 overwinning op rij voor Dames 1

De dames van Apollo 8 wisten op zaterdag 20 februari voor de vijfde keer op rij te winnen in drie sets. Dit keer was de Bornse eredivisionist te sterk voor het Talentteam en nam daardoor drie punten mee naar huis.

Apollo 8, al verzekerd van de kampioenspoule, kon haar koppositie verstevigen door te winnen van het Talentteam. Geen makkelijke tegenstander, want het team van Avital Selinger wist onder meer in drie sets te winnen van streekgenoot Eurosped. Het team van Thijs en Bart Oosting moest in de eerste en in de derde set nog flink aan de bak (22-25, 23-25 winst), maar trokken beide sets naar zich toe. In de tweede set was Apollo 8 veel te sterk (11-25). De 0-3 overwinning was de vijfde op de rij en daarmee blijft Apollo 8 de trotse koploper in de eredivisie.

Goed volleybal
‘Tegen het Talentteam hebben we goed volleybal laten zien. Af en toe miste de overtuiging en zakte het niveau iets weg. In de eerste en de derde set wisten we het op de beslissende momenten af te maken waardoor we opnieuw zonder setverlies naar Borne konden’, reageert libero Florien Reesink.

Scherpte
‘We hebben vandaag een 3-0 overwinning gepakt tegen een prima spelend Talentteam. Serverend was het niet onze sterkste wedstrijd, gelukkig waren we vandaag scherp op de momenten waarop het moest. Deze overwinning was de vijfde 3-0 zege op rij, een prachtige serie!’, reageert een tevreden trainer/coach Thijs Oosting.

Apollo 8 sluit op zaterdag 27 februari de competitie af bij FAST. Als Apollo 8 daar weet te winnen, sluiten ze de reguliere competitie als de nummer 1. Zij beginnen dan aan de kampioenspoule met drie punten.

De wedstrijd begint zaterdag om 15.30 uur en is via de livestream te bekijken op: Livestream Dames 1 – Apollo 8.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.