Verslag 3-Kamp Dames 1

Afgelopen zaterdag mochten we voor de 1e keer echt op het centercourt van de Veste spelen!
We hadden er zin in om onze volleybalkunsten in de mooie nieuwe hal, aan ons trouwe publiek te laten zien.

Zondag stonden ook niet de minste teams tegenover ons; Regio Zwolle volleybal & Eurosped-TVT bieden uitkomend in de eredivisie. Vandaag was vooral het doel om weer knetterhard te werken, minder fouten te maken en te groeien als team.
Om 12:30 startte de wedstrijd tegen Eurosped, we hadden een vliegende start doordat we weinig eigen fouten maakten, een goede servedruk hadden en we als team gewoon degelijk stonden te spelen. Dit resulteerde in setwinst. Helaas verloren we de twee daaropvolgende sets mede door meer servedruk, meer dreiging aan het net aan de kant van Eurosped en daarnaast gingen zelf meer foutjes maken. Helaas verloren we de wedstrijd met 1-2.

Om 15:30 startte de wedstrijd tegen Zwolle. We hadden geen idee wie we tegenover ons hadden staan (op een paar oude bekenden na), dus we begonnen de wedstrijd vrijuit, lekker spelen en ons eigen ding doen was vooraf afgesproken. Zo gezegd, zo gedaan; met een prima serveserie als start waren de eerste punten al binnen. We stonden goed te spelen; passend klopte het, er zat veel variatie in het spel waardoor er prachtige punten werden geslagen. We hebben dit niveau de tweede set kunnen vast houden, ook deze wonnen we. De derde set wat het sap op, helaas konden we de set, na een spannend eind, niet winnen, maar toch sloten we het toernooi met een voldaan gevoel af!
Het vernieuwde en verjongde dames 1 heeft vandaag laten zien dat er kwaliteit in de ploeg zit, iedereen heeft zijn steentje bij kunnen dragen en we hebben ervan genoten om in de nieuwe hal te spelen!

Aankomende zaterdag zal de officiële opening van de Veste zijn, het beloofd een geweldige dag te worden. Om 15:00uur spelen wij de wedstrijd tegen het talentteam (Papendal) en zal Heren 1 aansluitend om 17.00 uur tevens hun wedstrijd tegen het talentteam spelen.

Zin in een middagje topvolleybal te kijken in een splinternieuwe hal (met hele fijne stoeltjes)? Kom dan zaterdag naar de Veste!

Groetjes Dames 1