post

Verlenging hoofdsponsor Ecare

Afgelopen zaterdag, in het sportcafé van sporthal Het Wooldrik, ondertekenden Jan Pol van de software leverancier voor zorginstellingen (rechts op foto) en voorzitter Cor de Vos van de volleybalclub (links) het contract dat beide partijen voor een vierde jaar aan elkaar verbindt. Daarbij werd tevens een optie voor een langere periode afgesproken.

Volgens Pol bevalt de samenwerking met de volleybalvereniging prima voor Ecare. “Apollo 8 is een ambitieuze club en dat zijn wij ook. Als werkgever willen we graag een goede werkgever zijn en maatschappelijk verantwoorde bezig zijn. Daarin hebben we veel met elkaar gemeen.”
Cor de Vos geeft aan ook zeer tevreden te zijn met de verlenging. We zijn hier heel blij mee! Zulke mensen heb je gewoon nodig. En we hebben inderdaad allebei het maatschappelijke aspect hoog in ons vaandel.”
Pol geeft nog aan dat Ecare het sponsorschap komend jaar nog graag wil uitbreiden met gemeenschappelijke maatschappelijke activiteiten. Om er zodoende voor beide partijen nog meer uit te halen.