Van de vrijwilligerscommissie..

Op maandag 1 juni zal de vrijwilligerscommisise aanwezig zijn in de hal om jullie aandacht te vragen voor de openstaande vacatures die er zijn binnen onze vereniging. Veel leden zetten zich al in voor onze vereniging. Maar met De Veste in zicht zijn we nog steeds op zoek naar nog meer actievelingen.

Ook zullen we aan jullie vragen of jullie, naast je andere activiteiten, tijd willen besteden aan het draaien van bardiensten of het verrichten van schoonmaakwerkzaamheden voor de Stichting de Veste.

Reacties “Van de vrijwilligerscommissie..

 1. Hallo Helma e.a.

  Op dinsdag 16 juni en op donderdag 25 juni heb ik ca 8 tot 10 personen nodig om 9.00 uur smorgens.
  Op 16 juni moeten we de vloer afplakken en onder het motto “vele handen maken licht en snel werk” kunnen we die personen goed gebruiken. Eventueel moeten we voor de school nog wat lichte verhuiszaken doen.
  Op 25 juni gaan we verhuizen van de sporthal naar de Veste en moet de banner gedemonteerd worden. De school heeft gevraagd te helpen met wat zware dingen te verhuizen. Ook dan kunnen we wel ca 10 personen gebruiken.
  Als jullie de vrijwilligerswervingavond (mooi woord voor scrabble) hebben, dan is dit misschien ook een mogelijkheid om mensen te vragen.

  Groetend

  Bert Loohuis

  P.S. Ik ben van 29 mei tot 10 juni afwezig, lees wel de mail, voor zover dit kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.