post

Uitnodiging Seizoensopening 22-23 (met ALV)

Op vrijdag 9 september is het weer tijd voor onze seizoensopening met na afloop een activiteit georganiseerd door de activiteitencommissie! We starten de avond met de Algemene Ledenvergadering. Wij als bestuur ontmoeten graag de leden om met jullie in gesprek te gaan over wat er binnen de vereniging allemaal gebeurd, staat te gebeuren en natuurlijk om de financiën toe te lichten. 

De planning ziet er als volgt uit: 

19:15 Inloop met koffie en thee

19:30 Welkom door de voorzitter

19:35 Algemene Leden Vergadering (De concept-agenda onderaan dit bericht te vinden)

20:30 Afsluiting

20:45 Borrel met activiteit 

Mochten er al vragen zijn over de ALV dan ontvangen we die graag via bestuur@apollo8.nl zodat deze vooraf kunnen worden voorbereid. Uiteraard is er tijdens de vergadering ook de mogelijkheid om vragen te stellen. De definitieve agenda met de jaarverslagen en notulen van afgelopen ALV zullen de 2e helft van augustus op de website worden gepubliceerd. 

Let op! Het bestuur is dringend op zoek naar vrijwilligers die zich als bestuurslid willen inzetten voor de vereniging. Mocht jij zelf iemand zijn, of iemand kennen, die hier interesse in heeft, neem dan contact op met het bestuur of de vrijwilligerscommissie via onderstaand mailadres of spreek gewoon iemand aan! 

bestuur@apollo8.nl of vrijwilligerscommissie@apollo8.nl 

Tot 9 september in De Veste! 

Bestuur Apollo 8 

Klik hier voor de agenda van de ALV

Reacties “Uitnodiging Seizoensopening 22-23 (met ALV)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.