Trainers gezocht!

Apollo 8 is een vooruitstrevende club die continu op zoek is naar mogelijkheden en samenwerkingen die volleybal naar een hoger niveau kan tillen. Maar ook waar iedereen kan (leren) volleyballen op zijn eigen niveau. Wij begrijpen dat niet iedereen voor de top gaat en juist daarom zetten we hoog in op de breedtesport en zijn vriendschap en trots belangrijke waarden binnen onze club. De Technische Commissie heeft niet stil gezeten. Voor veel teams zijn de trainers voor komend seizoen al rond, hoe mooi! We zijn nog op zoek naar aantal trainers. Ben of heb jij de gouden tip voor ons? Neem contact met ons op!

Herenlijn

Bij H1 zal Henk Goor ook komend seizoen de leiding hebben. Bij H2 vormen Bastiaan Roelofs en Abe Talsma het nieuwe trainersduo. Abe en Bastiaan, echte Apollo 8 mensen, welkom in deze rol en veel succes gewenst! Hopelijk zorgt de samenwerking met Henk voor een mooie groei in het herenvolleybal in Twente. Bij de overige herenteams hebben wij nog de volgende vacatures voor trainers of trainer/coach.

  • Heren 3 (promotieklasse, traint 1 keer per week)
  • Heren 4 (promotieklasse, trainen 1x apart en 1x samen met H5)
  • Heren 5 (1e klasse, trainen 1x apart en 1x samen met H4)
  • Heren 6 (2e klasse, traint 1 keer per week)

Dameslijn

Zoals bekend gaan Bart en Thijs Oosting bij D1 de komende jaren verder op de weg die ze zijn ingeslagen en bij D2 zullen Thijs Prins en Jasper Stam de trainingen blijven verzorgen. Jens Rothman schuift vanuit D4 door naar D3. Ook bij de overige damesteams zijn er veel trainers al bekend, maar hebben we nog een drietal uitdagingen in de zoektocht naar trainers of trainer/coach:

  • Dames 4 (promotieklasse, trainen 2x per week)
  • Dames 9 (2e klasse, traint 1 keer per week)
  • Dames 11 (3e klasse, traint 1 keer per week)

Jeugd

Ook in de jeugd hebben we al vele trainers gevonden die dit erg leuk vinden. Maar zowel bij de jongens- als bij de meisjes kunnen we in de C en B jeugd nog enthousiaste trainers gebruiken!

Dus ben jij of ken jij de trainer die we zoeken? Ook als je (nog) weinig ervaring hebt, maar wel enthousiast bent kunnen we jouw hulp zeker gebruiken! Laat het ons dan ook graag weten! Voor meer informatie mail naar tc@apollo8.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.