Teamweekend Dames 1

Na al weken gespeculeerd te hebben over de uiteindelijke bestemming van ons teamweekend, vertrokken we vrijdag om zes uur naar de locatie. Aangezien we richting Albergen gingen verwachten we van alles. Tipi tent in manderveen, Molenberg in reutum of misschien toch Groningen?? Uiteindelijk werd het hoeve springedal. Waar menig teamgenoot goede herinneringen aan bewaard, aangezien we de dag van ons kampioenschap ook hier zijn begonnen.

Bij aankomst kregen we een envelop. Het weekend speelden we ‘wie is de mol?’. Waarbij we in ons team twee mollen hadden die de rest van het team moest raden. Het hele weekend konden knikkers verdient worden. In de huisjes waren die al te vinden. Aan de mollen de eer dit te saboteren. Wat direct al goed lukte. Direct was de toon gezet en was iedereen bloedfanatiek dit spel te winnen.
Eenmaal gesetteld hebben we onder genot van zelfgemaakte tapas de doelstelling besproken, voornamelijk het doen en laten kwam aan bod. Een kort gesprek omdat bleek dat de neuzen vrijwel dezelfde kant op stonden..
Veelal tijd voor gezelligheid, waarbij onder een potje ganzenbord, met zelf bedachte vragen, iedereen elkaar beter leerde kennen. Hoogtepunt was waarschijnlijk wel het hoofd schouder knie en teen liedje, inclusief bijhorende dansjes. Na een aantal borrels snel naar bed, want zaterdags weer een druk programma.

Zaterdagochtend hebben we gezamenlijk ontbeten, waarna Harry ons een presentatie heeft gegeven over het boek ‘mindset’, omdat we als team hebben aangegeven ook mentaal te willen groeien. Erg interessant en leerzaam. Ik heb ook begrepen dat je dit boekje kan lenen, een aanrader!
Na de presentatie hebben we de busjes ingepakt en zijn we naar Groningen getuft om aldaar te spelen tegen veracles en dynamo Tubbergen. Het toernooi stond voornamelijk in het teken van dingen uit de training oppakken, maar ook fit blijven. Wat de week voor de competitie misschien nog wel belangrijker is.. De eerste wedstrijd hebben we lekker gespeeld en laten we erop houden dat we de laatste wedstrijd voornamelijk hebben gewerkt aan het laatste doel: fit blijven..
Na de tijd een hapje gegeten bij de Italiaan/shaormaboer. Irene had dat weer top geregeld!!
“Thuis” gekomen onder leiding van Diede geweerwolfd onder het genot van een hapje en een drankje, gezelligheid dus.

Zondag stond in het teken van de mentale ontwikkeling. Remco nijboer heeft ons van alles verteld over action-type. Wat voor type ben je en wat past bij jou. Je leert een hoop over jezelf, maar ook zeker over de ander. Wat net zo belangrijk is, je leert hoe het beste met elkaar o te gaan. Super interessante ochtend.
Daarna in groepjes wat opdrachten gedaan in het kader van ‘wie is de mol?’?. Iedereen bloedfanatiek en super gemotiveerd. Zoals Bart opmerkte, daar zal het dus dit jaar niet aan liggen.

Een super geslaagd weekend. We zijn als team klaar voor de competitie. Hopen jullie in de sporthal te zien! We hebben er super veel zin in om als groep verder te groeien en op zaterdag te laten zien waar we door de week zo hard voor werken.
Zaterdag spelen we in Apeldoorn en de zaterdag erop tegen Krekkers. Leuk als je erbij bent!
In ieder geval tot zaterdag 4 oktober, wanneer we thuis spelen tegen PDK Huizen.

 

image (1)

image (2)

image

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.