post

Succesvolle volleybalshow voor alle groepen 5 in Borne

Apollo 8 heeft voor de achtste keer een volleybalshow gegeven voor dit keer de groepen 5 van alle Bornse Basisscholen. Op dinsdag 29 januari zagen pakweg 250 kids het showteam onze sport promoten. De heren trokken de volle aandacht! Wij bereiken met de show alle kinderen in deze leeftijdsgroep in Borne, alsmede de kerkdorpen. Alle kids kregen een presentatiegids en een flyer mee naar huis! Zo bereiken we ook het thuisfront!!
Het was weer geweldig en bijzonder dat sinds 2013 zo’n 2000 kinderen kennis hebben gemaakt met “echt” volleybal! Een uniek gegeven en volgend jaar staan we er weer!!! Apollo 8 verzorgd altijd 2 dagen lang de wedstrijdleiding, een beste opgave als je bedenkt dat het in de Wooldrikhallen een enorm lawaai is! Respect en weer perfect geregeld heren wedstrijdleiding!! Alles gaat in samenwerking met Borne Sport, de basisscholen en Twickel College Hengelo.

Het showteam van 2019 (foto © Hans van Rheenen):
vlnr boven-Robert Ensink, Morris Koetse, Tobias Lansink, Stef Vugteveen, Bas Haar, Rob Sauer, Tom Schepers
vlnr onder-Jelmar Vochteloo, Joost Boonstra, Bram van der Linde (Coen Verschuur niet op foto)
De wedstrijdleiding van het jaarlijkse CMV basisscholen toernooi, op 29 (groepen 5) en 30 januari (groepen 8), is in handen van: Henk Lenting, Paul Elfrink, Herman Geerlings, Nico Gerritsen , Jos Sauer en Gerrit Snellers. De mooie fotopresentatie op het scherm in de hal is gemaakt door Paul Ganzeboom!

Alle deelnemers heel erg bedankt!!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.