post

Succesvolle Plus Huls Clinic voor jeugdleden

Dames 1 heeft een clinic georganiseerd voor jeugdleden van Ecare Apollo 8. Mini’s niveau 6, meisjes B en C werden per brief uitgenodigd om deel te nemen aan dit evenement. Van de 120 brieven die bezorgd zijn hebben we maar liefst 71 aanmeldingen ontvangen. Een ontzettend mooi aantal! Helemaal geweldig! Supermarkt Plus Huls van den Nieuwboer uit Borne wilde graag meewerken aan dit goede initiatief en heeft de lunch gesponsord voor alle jongens en meiden die deel hebben genomen aan de clinic.

De jongens krijgen tijdens de clinic uitleg van Bastiaan Roelofs.

De middag ging om 12.00 uur van start met een gezamenlijke lunch, want een goede sporter kan niet zonder goede voeding! Na genoten te hebben van een gezonde lunch met fruit en voldoende broodjes, ging de clinic van start. Twee uur lang heeft de jeugd getraind onder leiding van de trainers en zeven speelsters van Dames 1. Er waren vijf onderdelen waarin gerouleerd werd. Zo was er een onderdeel waar de jeugdleden een kijkje konden nemen in het leven van speelsters uit het eerste team. Dit houdt in dat ze gezien hebben hoe een wedstrijddag er voor hen uit ziet en hoe ze zich voorbereiden op de wedstrijd. Ook werd de deelnemers verteld hoe er wordt getraind, welke hulpmiddelen ze gebruiken, wat ze er voor moeten laten, maar vooral ook wat ze er voor terug krijgen.

Naast dit onderdeel waren er vier andere onderdelen waar de speelsters ook naartoe gingen. Passen en verdedigen, de aanval, het blokkeren en de kracht en coördinatie stonden op het programma. Elk onderdeel werd begeleid door een speelster of trainer. De jeugdleden hebben ervaren wat we zoal doen tijdens trainingen en waar we voor trainen. Voor veel jeugdleden was dit een eye-opener en een extra motivatie om door te gaan met het leuke spelletje 🙂

Meer dan 70 jeugdleden van Ecare Apollo 8 hebben deelgenomen aan de Plus Huls Clinic, verzorgd door trainers en speelsters van Dames 1.We kijken terug op een zeer geslaagde middag met een grote opkomst. De tijd is voorbij gevlogen! We bedanken Plus Huls van den Nieuwboer voor de super geregelde lunch! Hopelijk zien we alle jeugdleden terug bij onze eerstvolgende thuiswedstrijden in De Veste:

  • Zaterdag 4 november a.s. om 19.00 uur tegen SV Dynamo Apeldoorn.
  • Zondag 12 november a.s. om 14.00 uur tegen Orion.

Be there!

Dames 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.