post

Succesvolle bijeenkomst Vrienden van Apollo 8

Afgelopen zondag was de eerste bijeenkomst van de ‘Vrienden van Apollo 8’.
De Vrienden werden voor de presentatiewedstrijd van Apollo 8 tegen de Ladies in Black welkom geheten door de  voorzitter van de werkgroep, Wolter van Tarel. Daarbij werd er een korte presentatie gegeven met nog een korte toelichting over de doelstelling van de Vrienden en de huidige stand van zaken.
Daaruit blijkt dat sinds maart 2018, het moment dat het initiatief nieuw leven is ingeblazen, er inmiddels 34 Vrienden zijn die een budget van € 2.650,- vertegenwoordigen. Waarbij het doel van de Vrienden gericht is op het bijdragen aan de Breedte- en Jeugdsport binnen de vereniging.
Ook heeft de nieuwe werkcommissie zichzelf voorgesteld: Wolter van Tarel, Abe Talsma, Tom Groot Zevert, Marc Mulder en Gerrit Gierveld.

Als vervolg werd het resultaat van de opgehaalde ideeën en de stemming bekend gemaakt. Hieruit kwam de volgende uitslag.

 

 

 

 

Daaruit komt als uitslag dat voor het komende seizoen het besteedbare budget geïnvesteerd zal worden in:
– Aanschaf van nieuwe shirtjestassen voor alle seniorenteams
– Mini’s/jeugd met een bus naar uitwedstrijd van Dames 1 (voorstel voor wedstrijd tegen Set-Up’65 in Ootmarsum)

Na de bijeenkomsten konden de Vrienden uiteindelijk met een nieuw verkregen sjaal de zaal in om onder het genot van een drankje Dames 1 te aanschouwen in de presentatiewedstrijd.
Uiteindelijk mochten we aan het einde van de dag nog een succes vieren. Er blijken zich namelijk nog weer 5 nieuwe Vrienden aangemeld te hebben. Daar daar zijn we uiteraard zeer verheugd over!

Wil jij ook graag jouw steentje bijdragen? Kijk dan op onze pagina om ook lid te worden van de ‘Vrienden van Apollo 8’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.