post

Jeanine Stoeten kiest voor Ecare Apollo 8

Dames 1 heeft zich versterkt met de 26-jarige Jeanine Stoeten uit Hengelo. Stoeten is afkomstig van de Ladies in Black uit Aachen, dat uitkomt in de hoogste Duitse volleybalcompetitie.

Stoeten gaf onlangs aan te stoppen bij de Ladies in Black uit het Duitse Aachen en terug te willen keren naar de Nederlandse eredivisie. “In de afgelopen twee jaar heb ik in Aachen fulltime gevolleybald. Ik merkte dat ik andere dingen die mij gelukkig maakten begon te missen. Daarnaast wil ik ook aan mijn maatschappelijke carrière gaan bouwen”, aldus Jeanine Stoeten. Ze kon kiezen uit een aantal clubs, maar koos voor de eredivisionist uit Borne. “In de afgelopen jaren heb ik nagedacht over wie ik ben en waar ik voor sta. Ik vond dat ik voor Ecare Apollo 8 moest kiezen. Een mooie club, leuke mensen en een fijne en eerlijke cultuur. Daar wil ik graag bij horen en me bewust aan verbinden. Uit de gesprekken die ik onlangs heb gevoerd en de reacties vanuit de vereniging voel ik me meer dan welkom.”

Jeanine Stoeten kiest voor Ecare Apollo 8.

Foto: FIVB

Ecare Apollo 8 komt komend seizoen voor het eerst uit in de eredivisie. “Ik kijk er naar uit om verder te bouwen aan het eerste damesteam van Ecare Apollo 8. Hopelijk kunnen we een mooi en stabiel eerste seizoen neerzetten waarvoor ik met mijn ervaring van waarde kan zijn. Ik kijk er enorm naar uit.”

Trainers Thijs en Bart Oosting zijn zeer verheugd met de komst van de Jeanine Stoeten. “Met Jeanine hebben we een topspeelster binnen gehaald met ervaring op het hoogste niveau in binnen- en buitenland en zelfs het Nederlands team. Jeanine is een teamplayer pur sang die ook buiten het veld van onschatbare waarde is, aldus Bart Oosting. Thijs vult verder aan: “Ik ken Jeanine van onze gezamenlijke tijd bij Eurosped. We hebben een goede klik en hebben altijd contact gehouden. Toen bekend werd dat ze terug wilde naar Nederland hebben we met elkaar gesproken. Over haar ambities en die van Ecare Apollo 8. Jeanine past perfect in het plaatje van onze vereniging en zij wil graag een bijdrage leveren aan deze ambities.”

Ecare Apollo 8 heet Jeanine van harte welkom bij de vereniging en wenst haar veel succes en plezier in het volleybalhart van Twente.

Reacties “Jeanine Stoeten kiest voor Ecare Apollo 8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.