post

Snelle thuiswinst Dames 1

Zaterdag 19 november speelde Apollo 8 een thuiswedstrijd in sporthal De Veste in Borne tegen Voltena. De thuisploeg zette de tegenstander in drie sets opzij.

Vlak voor het Europese treffen tegen AJM FC Porto kwam Apollo 8 nog in actie in de eredivisie. In Borne speelde het team van Thijs en Bart Oosting tegen middenmoter Voltena. In drie sets stelde Apollo 8 de overwinning veilig (25-20, 25-17, 25-22) waardoor de punten in Borne bleven.

Belangrijk

‘Met nog één wedstrijd voor ons Europese avontuur tegen AJM FC Porto hebben we tegen Voltena een belangrijke 3-0 overwinning geboekt. We hadden een goede voorbereiding en dit zorgde ervoor dat we hun spel goed konden lezen. Nu de volle focus op Porto’, aldus Jette Kuipers.

Tekst gaat verder onder de foto.

Verdiende overwinning

‘We hebben een verdiende zege geboekt tegen Voltena. De beginfase van de wedstrijd leek het er niet op dat het een eenvoudige avond zou gaan worden. We begonnen simpelweg niet scherp. Na een vroege time-out kregen we grip op het aanvalsspel van Voltena. In de tweede set hadden we dusdanig veel druk van de servicelijn dat er tegen het einde maar liefst acht setpoints op de borden stonden. Het derde was uiteindelijk raak. In de derde set was het Voltena dat direct een gat sloeg van vier punten. Halverwege hadden we het gat gedicht waarna we bij de big points goed bij de les waren. Een goede snelle overwinning dat prettig is met het oog op de uitwedstrijd tegen AJM FC Porto’, reageert trainer Bart Oosting op de thuisoverwinning.

Tekst gaat verder onder de foto.

Dinsdag Europa

Dinsdag 22 november speelt Apollo 8 de uitwedstrijd in de Challenge Cup tegen AJM FC Porto. Woensdag 30 november is de thuiswedstrijd. Tickets zijn hier te koop. Tussendoor speelt Apollo 8 op zondag 27 november nog de streekderby tegen Eurosped. In sporthal Het Punt in Vroomshoop klinkt om 14.30 uur het eerste fluitsignaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.