Seizoensopening Apollo 8 (ALV) Dinsdag 3 oktober 2023

Algemene Leden Vergadering
Dinsdag 3 oktober 2023 19:30 uur, De Veste

Beste leden, 

Op dinsdag 3 oktober is het weer tijd voor onze seizoensopening met na afloop een activiteit georganiseerd door de activiteitencommissie! We starten de avond met de Algemene Ledenvergadering. Wij als bestuur ontmoeten je graag, om met je in gesprek te gaan over wat er binnen de vereniging allemaal gebeurt, staat te gebeuren en natuurlijk om de financiën toe te lichten. Onderdelen van de agenda zijn o.a. de highlights van het afgelopen en komend seizoen. Daarnaast is er aandacht voor het vele werk van onze commissies en staan we stil bij de ontwikkelingen ten aanzien van het technisch beleid en het opleidingenbeleid en zetten we als  altijd jubilarissen in het zonnetje.

Mochten er al vragen zijn dan ontvangen we die graag via bestuur@apollo8.nl zodat deze vooraf kunnen worden voorbereid. Uiteraard is er tijdens de vergadering ook de mogelijkheid om vragen te stellen. De definitieve agenda met de jaarverslagen en notulen van afgelopen ALV zullen de 2e helft van augustus op de website worden gepubliceerd.

Maak gebruik van onderstaande link of de link in de mail die je hebt ontvangen om je belangstelling en betrokkenheid om te zetten in een inhoudelijke bijdrage aan de toekomst van Apollo 8.

REGISTRATIE

Het bestuur is dringend op zoek naar vrijwilligers die zich willen inzetten voor de vereniging. Mocht jij zelf iemand zijn, of iemand kennen, die hier interesse in heeft, neem dan contact op met het bestuur of de vrijwilligerscommissie via één van onderstaande mailadressen of spreek gewoon iemand aan!
(bestuur@apollo8.nlvrijwilligerscommissie@apollo8.nl)

Tot 3 oktober in De Veste!
Bestuur Apollo 8

Reacties “Seizoensopening Apollo 8 (ALV) Dinsdag 3 oktober 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.