post

Ruben Kerkhof Nederlands Beachkampioen

Zaterdag 4 juli werd Ruben Kerkhof, op de foto rechts, Nederlands Kampioen Beachvolleybal voor jongens onder de 18 jaar. De dag daarop deed Ruben ook nog mee aan het NK voor heren onder de 20 jaar en pakte Brons!! Gefeliciteerd met deze geweldige medailles!
Ruben is door het Beach Team Nederland Talentteams heren uitgenodigd om mee te doen aan het EK voor jongens onder de 19 in Letland. Hij zal zich intern op het trainingscentrum in Den Haag voorbereiden op het EK begin augustus. Zijn beachpartner is Mees Blom, die deel uitmaakt van het BTN.

In het weekend van 30 juni heeft Matteo Rogantini de tweede plek gepakt op het Nationaal Junior Beach Circuit voor jongens boven de 18 jaar. En ja, Ruben werd eerste bij het toernooi voor jongens onder de 18 jaar. Ook Stef Dreierink en Kjel de Vries pakten in dat weekend een derde plek, nu weer op een ander toernooi.

Mooi dat onze jongens te zien zijn op het zand en het zo goed doen! Naast genoemde jongens waren ook Morris Koetse, Koen de Vries, Sven Duwe, Mats Klein Teeselink, Sander Geersen en Jordi Koopman flink actief in het zand.

Ecare Apollo 8 wenst alle beachers, jongens en natuurlijk ook meisjes, een succesvolle en sportieve zomer toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.