post

Rob Smienk leidt ook volgend seizoen Apollo 8 Heren 1

Apollo 8 Heren 1 is nog volop in de race voor het kampioenschap in de tweede divisie. Momenteel bezet het de tweede plek, met een puntje achterstand op koploper VoCASA. Toch is er de afgelopen weken achter de schermen alweer gekeken naar volgend seizoen. Het bestuur en de technische commissie van Apollo 8 zijn blij om te melden dat Rob Smienk zich een jaar langer verbindt aan Heren 1 van Apollo 8.

Dankzij Rob Smienk en Rob Honigh heeft de herenlijn van Apollo 8 een flinke boost gekregen. Naast het feit dat het eerste herenteam het boven verwachting goed doet in de tweede divisie, wordt er breder gekeken dan alleen de prestatie van het vlaggenschip. “We willen de komende jaren de herenlijn nog verder uitbouwen. Dit doen we niet alleen in onze mooie sporthal, maar ook met het combineren van krachttraining, fysiotherapie en beachvolleybal voor de heren van Apollo 8”, aldus Smienk.

Afscheid Rob Honigh

Het afgelopen jaar heeft Rob Smienk samengewerkt met Rob Honigh, die voor komend jaar heeft aangegeven te stoppen bij het eerste herenteam. De combinatie van het trainerschap bij meerdere teams en zijn werk zijn niet langer te combineren. Wel blijft Honigh op de achtergrond nauw betrokken bij het reilen en zeilen van de herenlijn. “We hebben de afgelopen tijd iets heel moois neergezet en hier wil ik mij de komende jaren graag voor blijven inzetten, maar dan op een andere manier”, aldus Honigh.

Groei heren en jongenslijn Apollo 8

Groei heren/jongenslijn

Dat er meer jongens en heren bij Apollo komen volleyballen is een mooie beweging om te zien. Van de mini’s tot en met het eerste herenteam, overal komen er aanmeldingen bij. Hierdoor kan Apollo volgend jaar op elke niveau in de jeugd een goed team neerzetten. Daarnaast zal het aantal herenteams uitgebreid worden naar zeven teams. Hiermee breekt de club met de regionale en landelijke trend dat het heren- en jongensvolleybal in een neerwaartse spiraal zit. Smienk: “we willen ervoor zorgen dat jongens en heren van elk niveau welkom zijn bij Apollo, om samen verder te bouwen aan deze mooie vereniging”.

Reacties “Rob Smienk leidt ook volgend seizoen Apollo 8 Heren 1

  1. Geweldig nieuws! Bedankt alvast voor het bijna afgelopen seizoen! Mooi dat we de heren- en jongenslijn kunnen voortzetten met de inzet van o.a. beide Rob’s!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.