Vanaf november regiotraining in De Veste te Borne

Na vele jaren de regiotrainingen te hebben georganiseerd, heeft de Nevobo dit jaar Ecare Apollo 8 gevraagd om de regiotraining te organiseren. Deze trainingen zijn voor speelsters van verschillende verenigingen die graag extra training willen. De regiotrainingen zijn vooral gericht op de ontwikkeling bij individuele speelsters. De trainingen zullen worden gegeven door gediplomeerde trainers die ook actief zijn bij verenigingen buiten Ecare Apollo 8. Buiten de organisatie staat het dus los van de vereniging.
De trainingen vinden plaats op verschillende zondagen in sporthal ‘de Veste’ te Borne. In totaal zal het gaan om een zeventien tal trainingen. De CMV niveau 3/ 4 training traint 1,5 uur. De overige trainingen duren 2 uur. De kosten voor een training van 1,5 uur bedraagt €165,- en voor de trainingen van 2 uur zijn de kosten €185,-. Deze kosten zijn inclusief het trainingsshirt wat de spe(e)l(st)ers krijgen.

De trainingen zijn voor verschillende leeftijdsgroepen.
– CMV niveau 3/4: geboren tussen 1-10- 2006 en 30-09-2008
– CMV niveau 5/6: geboren tussen 1- 10-2004 en 30-09-2006
– Meisjes C: geboren tussen 1-10- 2002 en 30-9-2004
– Meisjes B: geboren tussen 1-10-2000 en 30-9-2002
– Jongens C: geboren tussen 1-10- 2002 en 30-9-2004
– Jongens B: geboren tussen 1-10-2000 en 30-9-2002

De eerste training zal plaatsvinden op zondag 13 november. Afhankelijk van het aantal opgaven zal er worden besloten of er selectietraining zal plaatsvinden.
Voor deelname aan de regiotrainingen kan u uw zoon/dochter opgeven voor 6 november. Na opgave volgt een bevestiging en de week voorafgaande aan de eerste trainingen volgt verdere informatie over trainingstijden etc.
Voor opgave kunt u mail sturen naar githagoor@hotmail.com. De mail moet voorzien van de volgende informatie:
– Naam vereniging
– Plaats vereniging
– Geslacht deelnemer
– Geboortedatum deelnemer
– Voornaam/ tussenvoegsel/ achternaam
– Adres/postcode/woonplaats
– Telefoon thuis/mobiel
– Emailadres
– Shirt maat.

Overige data en informatie over de trainingen worden verstrekt op 13 november bij definitieve deelname. Tijdens de eerste training is natuurlijk ook volop gelegenheid tot het stellen van vragen.

2 Reacties “Vanaf november regiotraining in De Veste te Borne

  1. Hallo meneer/mevrouw,
    Ik las dat jullie dit seizoen de regiotrainingen van de Nevobo hebben overgenomen.
    Miin zoon Stijn heeft 2 jaar geleden een jaar regiotraining in Deventer gevolgd en wil dit komend seizoen ook wel weer graag. In Deventer zijn er geen trainingen voor jongens B. Is er al bekend of jullie volgend seizoen ook weer regiotraining gaan organiseren? En hoe kan ik hem aanmelden?

    Vriendelijke groet,

    Diane Kettelarij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.