post

Razendsnelle overwinning Dames 1

Op zaterdag 6 februari speelde Dames 1 een uitwedstrijd tegen Laudame Financials VCN in Capelle. De eredivisionist uit Borne wist in iets meer dan een uur de wedstrijd met 0-3 te winnen.

Apollo 8 begon geconcentreerd aan de wedstrijd en wist dat de hele wedstrijd vast te houden. De thuisploeg had weinig in te brengen en Apollo won heel eenvoudig de eerste set met 13-25. Ook in de tweede set wist VCN niet onder de druk van de Bornse ploeg uit te komen. Apollo 8 won met 11-25. De ploeg van Thijs en Bart Oosting bleef het goede spel voort zetten en na net iets meer dan een uur werd het matchpoint benut (14-25). Een overtuigende en razendsnelle overwinning.

Scherp en overtuigend
‘We hebben de hele wedstrijd scherp en overtuigend gespeeld. De pass en de blokkering was goed en na een uur konden we al weer naar huis’, reageert passer/loper Juliet Huisman.

Hoog niveau
‘Vandaag boekten we een overtuigende overwinning op VCN. We hebben een hoog niveau laten zien en dat wisten we lang vast te houden. Het is heel fijn dat we de koppositie weer in handen hebben’, aldus trainer Thijs Oosting.

Apollo 8 speelt op zaterdag 13 februari een om 15.30 uur een thuiswedstrijd tegen VC Sneek. De wedstrijd is via de livestream te bekijken op: Livestream Dames 1 – Apollo 8.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.