post

Presentatiewedstrijd Apollo 8 tegen Ladies in Black

Op zondag 30 september presenteert het eerste damesteam van volleybalvereniging Apollo 8 zich aan het thuispubliek in sporthal De Veste in Borne. Tegenstander van de debutant in de eredivisie zijn de Ladies in Black uit het Duitse Aachen, de nummer drie uit de Bundesliga van het afgelopen seizoen. De presentatiewedstrijd begint om 14.30 uur.

In de afgelopen weken is er hard getraind en zijn veel oefenwedstrijden gespeeld. ‘De resultaten van de oefenwedstrijden waren wisselend, maar het heeft ons veel inzichten gegeven. We hebben in verschillende samenstellingen gespeeld en nieuwe speelsters ingepast. We kijken enorm uit naar de wedstrijd tegen de Ladies in Black uit Aachen. De oude club van een van onze nieuwe speelsters Jeanine Stoeten. We willen ons graag laten zien aan het thuispubliek en hopen op volle tribunes en geweldige sfeer. Een mooie krachtmeting en wie weet zorgen we voor een kleine stunt’, aldus  de trainers Thijs  en Bart Oosting.

Versterking
Naast Jeanine Stoeten versterkte de club zich met Emma Bredewoud en Carlijn Koebrugge. Ook werden Floor Steenwelle en  Tess Leemreize uit de eigen jeugdopleiding toegevoegd aan de selectie.  Lindy Donker (Dames 2) traint structureel mee.

Op zaterdag 6 oktober speelt Apollo 8 de allereerste officiële wedstrijd in de eredivisie. Tegenstander is Fast Flamingo’s Activa uit Gennep. De wedstrijd begint om 20.00 uur in Gennep.

Publiek van harte welkom
Apollo 8 nodigt publiek van harte uit om te komen kijken. Gezien de verwachte drukte en de beperkte parkeergelegenheid adviseert de vereniging om met de fiets of lopend naar sporthal De Veste te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.