post

Ontbijt- en vriendjestraining

Op woensdag 3 januari is er een ontbijt- en vriendjestraining georganiseerd.
Alle jongens vanaf niveau CMV 5 en jongens C waren uitgenodigd om te komen ontbijten en te trainen met een vriendje. Er hadden zich 13 jongens en 1 meisje opgegeven en zij hadden totaal 11 vriendjes meegebracht, een hele mooie opkomst.
Om 9.30 uur werd iedereen verwacht in het sportcafé en Marianne had het ontbijt geregeld via sponsor Plusmarkt Huls uit Borne. Waarvoor onze hartelijke dank! Ook Erik, Jacqueline en Bert bedankt voor de hulp bij de organisatie.

Onder leiding van Stijn, Mats en Harrie werd er een warming-up gehouden, coördinatie en baloefeningen gedaan, leren serveren en smashen. Hierna werd een toernooitje smashbal gehouden. De jongens mochten zelf namen voor hun team bedenken, als het maar geen voetbalclub was. Mooie en ludieke namen kwamen tevoorschijn en in de wedstrijdjes werd er op het scherpst van de snede gestreden.

De uitslag:
1 FC Kip
2 De Curaçao mannetjes
3 de Kui- smashers
4 Haiwaiaiai
5 Sambabrillen
6 de Hakboeren
7 de Haviken
8 Blote spek billen

Na afloop werd er nog wat gedronken, een broodje knakworst gegeten en een mandarijntje genuttigd. De jongens en meisjes konden tevreden en met een volle buik huiswaarts gaan.
We kunnen terugzien op een mooie en geslaagde ochtend en nu maar hopen dat we een aantal vriendjes op de trainingen terug zien.

 

[AFG_gallery id=’157′]

 

Reacties “Ontbijt- en vriendjestraining

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.