post

Olympiër Reinder Nummerdor op bezoek!

Bijzonder bezoek voor onze volleybalvereniging!  Vijfvoudig olympisch deelnemer Reinder Nummerdor komt op zaterdag 22 april naar sporthal De Veste in Borne.
Vanaf 17 uur geeft de (beach)volleyballer een toelichting op zijn imposante volleybalcarriere. Voor de jeugd wordt een Meet & Greet georganiseerd en de Olympiër verzorgt een clinic aan een van de jongensteams van Ecare Apollo 8.

Reinder Nummerdor is een van de grootste volleyballers van de afgelopen jaren. Hij nam maar liefst deel aan vijf olympische spelen, waarvan de laatste drie keer als beachvolleyballer. Op het WK beachvolleybal in 2015 wist hij de zilveren medaille te behalen.

Topsport
“Als volleybalvereniging hebben we ambities”, zo vertelt Martin Reesink, onze voorzitter. “We willen binnen enkele jaren met onze dames doorstromen naar de eredivisie. Reinder Nummerdor weet als geen ander hoe het is om op topniveau te presteren. En kent het maatschappelijk belang van volleybal. We zijn verheugd dat hij zijn ervaringen met ons wil delen”.

Volleybalclinic
Naast dat Reinder Nummerdor een toelichting geeft over zijn indrukwekkende volleybalcarriere is er voor de jeugd de mogelijkheid om hem te ontmoeten.
Een unieke kans natuurlijk! Zo’n grote volleyballer komt hier niet vaak. Bovendien is dit het laatste competitieweekend van het seizoen. Dit is een toetje voor onze leden en andere volleyballiefhebbers. Nummerdor zal zelf ook in actie komen. Voorafgaand aan de laatste competitiewedstrijd van het eerste damesteam geeft hij namelijk een clinic aan een van onze jongens teams.

Iedere volleybal- of topsportliefhebber is van harte uitgenodigd om bij dit topsportevent aanwezig te zijn.

Programma zaterdag 22 april

17.00 uur       Ontvangst Reinder Nummerdor in sporthal De Veste
17.15 uur        Meet & Greet en gesprek met Reinder Nummerdor
17.45 uur        Clinic
20.00 uur       Wedstrijd (laatste van het seizoen!) Ecare Apollo 8 Dames 1 – IBM Client Innovation Center Benelux/ Veracles Dames 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.