post

Oefenwedstrijd Jeugd Oranje – Jeugd Rusland (M) in De Veste

Op dinsdag 14 maart om 19.00 uur spelen de meisjesteams Jeugd Oranje en Jeugd Rusland een oefenwedstrijd tegen elkaar. Ecare Apollo 8 is gevraagd om deze wedstrijd te organiseren. Een wedstrijd van internationale allure. Het is een unieke kans om de teams in actie te zien in De Veste!

De NEVOBO heeft ons enkele weken geleden gevraagd om de oefenwedstrijd te hosten. Met onze sporthal De Veste hebben we de perfecte voorzieningen om dit te kunnen doen. Daarnaast willen we de leden, de deelnemers aan de regiotraining  en andere belangstellenden de mogelijkheid bieden om de talenten van Nederland dichtbij huis in actie te zien. Beide teams gebruiken de oefenwedstrijd als voorbereiding op het EK. Het is een internationale wedstrijd wat betekent dat de volksliederen worden gespeeld en landsvlaggen aanwezig zijn.

Als vereniging maken we kosten om dit te kunnen doen. Daarom vragen we aan de senioren en niet leden een kleine financiële bijdrage. Je kunt in de voorverkoop een kaartje kopen of op de avond zelf. Hieronder vind je een overzicht.

Gratis toegang:
Jeugd Ecare Apollo 8 tot 18 jaar
Deelnemers regiotraining De Veste
Genodigden

Voorverkoop (tot 14 maart)
Senioren van Ecare Apollo 8 kopen in de voorverkoop een kaartje voor € 2,-. De kaartjes kunnen gekocht worden vanaf 1 maart in het Sportcafé. Het sportcafé is vanaf 20.00 uur ‘s avonds open en op zaterdag vanaf 12:00 en zondagmorgen.

Kaartverkoop 14 maart
Op 14 maart is het ook mogelijk om aan de kassa een kaartje te kopen. Jeugd betaalt  € 2,-
Bezoekers vanaf 18 jaar betalen € 5,-

We willen de twee teams natuurlijk het unieke Apollo 8 gevoel laten beleven. Daarom hopen we op een goed gevulde Veste. Ben jij er bij?

 

Hou onze website en facebookpagina verder in de gaten voor aanvullende informatie.

Reacties “Oefenwedstrijd Jeugd Oranje – Jeugd Rusland (M) in De Veste

  1. En de ouders van het jeugdteam? Die rijden als stad en land spaf om hun kinderen te zien spelen of om te halen en brengen van en naar een wedstrijd waar ook in Nederland.
    Kan er voor hun ook een kaartje af?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.