Nieuwe voorzitters voor Ecare Apollo 8 en stichting De Veste

Volleybalvereniging Ecare Apollo 8 heeft een nieuwe voorzitter. Na enkele gesprekken is de juiste kandidaat dichtbij huis gevonden in de persoon van Martin Reesink. Martin is voor de vereniging een bekend gezicht. Als huidig voorzitter van de Stichting Sporthal De Veste, heeft hij intensief met Ecare Apollo 8 samengewerkt. Met als resultaat dat Ecare Apollo 8 vanaf begin dit seizoen in een eigen nieuwe nationale topsporthal gevestigd is. Daarnaast is hij als vader van oud leden Suzan en Thomas en steunend lid Florien (ook actief in Nationale Open club kampioenschappen) inmiddels ook een fanatiek supporter van de vereniging geworden.

De vereniging is trots en verheugd dat er op deze korte termijn een zeer gekwalificeerde kandidaat is gevonden. Als fractievoorzitter van de CDA-statenfractie bezit Martin over de benodigde bestuurlijke ervaring waar Ecare Apollo 8 op zoek naar was. Daarnaast zal hij als verenigingsman ook in staat zijn om de verschillende leden met elkaar te verbinden en de sportieve ambities van de vereniging waar te maken.

De hiermee vrijgekomen plek van voorzitter van de Stichting Sporthal De Veste zal ingevuld gaan worden door Roel de Ruiter. Ook Roel is een bekend gezicht als jarenlang lid en speler van vereniging Ecare Apollo 8. Roel heeft zowel vanuit zijn werk als vanuit de verschillende commissies van de vereniging reeds vele contacten opgedaan in de verscheidene bestuurskringen waar hij als voorzitter van de sporthal verder mee zal komen samen te werken.
Op 21 december zullen beide voorzitters, na het jaarlijkse kersttoernooi, om 22.00 uur voorgesteld worden aan de vereniging.
Op 9 januari 2016 zullen zij zich bij de wedstrijden van het eerste heren- en damesteam presenteren aan het publiek.

 

zie ook: http://www.borneboeit.nl/33219/sport-hobby/nieuwe-voorzitters-in-de-veste

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.