Nieuwe speelsters en spelers stellen zich voor

Hierbij een voorstel ronde van de nieuwe mensen die Dames 1 en Heren 1 komen versterken.

H1_site

Bas Haar (nummer 7)
Mijn naam is Bas Haar, ik ben nog net 17 en kom uit Bennekom. Ik studeer nu Advanced Technology aan de Universiteit Twente en woon daarom nu ook op kamers in Enschede. Dit is ook de reden dat ik na zo’n 10 jaar volleybal bij mijn oude vereniging Scylla in Wageningen nu bij Apollo ga spelen, naast dat het natuurlijk een niveau hoger is en dus nieuwe uitdagingen biedt. Ik hoop op een mooi volleybaljaar en ik verheug me erop om in de topdivisie te kunnen gaan spelen in het shirt van Apollo!

Stef Dreierink (nummer 11)
Mijn naam is Stef Dreierink, ik ben 17 jaar oud en woon in Haaksbergen.
Sommigen kennen mij wel van Apollo 8.
Ik studeer International Business and Management, dat doe ik in Enschede op het Saxion.
Het is mijn 1e jaar op het Saxion.
Dit wordt mijn 5e seizoen alweer bij Apollo 8.
Daarvan ken ik dus al veel Apollo 8-genoten.
Hiervoor speelde ik 2 jaar bij Havoc in mijn eigen dorpje Haaksbergen.
Dit is het eerste seizoen dat ik in Heren 1 mag spelen.
Vorig seizoen mocht ik al wel een paar keer meespelen en trainen met Heren 1.
Maar nu ik zelf in Heren 1 zit is het natuurlijk een nog grotere uitdaging.
Ik heb er heel veel zin in!

D1_site
Anouk Molendijk (staat niet op deze foto)
Ik ben Anouk Molendijk, ben 23 jaar en woon samen in Hengelo.
Ik ben onderhand twee jaar werkend in het onderwijs. Ik geef les op een basisschool in Apeldoorn, momenteel in groep 4. Daarnaast geef ik hier en daar bijles aan kinderen. Ook ga ik vanaf komend schooljaar een vervolgopleiding doen tot taalcoördinator.
In mijn vrije tijd, dat soms aardig beperkt is, houd ik van gezelligheid!!
Na vorig jaar uit gekomen te zijn voor Devoko dames 1, ga ik dit volleybal seizoen spelen bij jullie in dames 1. Ik heb erg veel zin om voor dames 1 uit te komen maar ook om van de gezelligheid van de club te genieten!

Renee van Helden (nummer 1)
Ik ben Renee van Helden en ik word 20 oktober 20 jaar. Ik ga dit seizoen bij apollo 8 dames 1 spelen als spelverdeelster. Afgelopen 2 seizoenen heb ik bij Rivo Rijssen gespeeld in de eerste divisie. Naast het volleyballen volg ik de opleiding fysiotherapie aan saxion Enschede en ik ga mijn 3e jaar in. Ik woon in Wierden bij mijn ouders en ik heb 2 zusjes . Als bijbaantje werk ik in de bediening bij restaurant de ijzeren pot in Wierden en in mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vriendinnen af te spreken, of om gewoon op de bank te hangen en een film te kijken. Ik vind het erg leuk om bij apollo 8 te gaan volleyballen, want het lijkt me een gezellige vereniging.
Rianne Nijhof (nummer 10)
Hallo mijn naam is Rianne Nijhof en ik kom uit Haaksbergen. Ik speel vanaf dit seizoen bij Apollo Borne in dames 1. Ik ben 22 jaar. In het dagelijks leven ben ik fysiotherapeut en ik werk in Duitsland. Sinds mijn 8e speel ik volleybal. Mijn eerste club was Havoc in Haaksbergen. Daarna heb ik bij meerdere clubs gespeeld. Afgelopen seizoen heb ik bij Eurosped in Almelo gespeeld. Ik hoop dat we een succesvol en gezellig jaar tegemoet gaan! Tot in de hal!

Harry van de Riet (tweede van rechts)
Hallo mijn naam is Harry van de Riet. Binnen de vereniging ben ik eigenlijk niet nieuw, maar opnieuw aanwezig.
Lang geleden heb ik zelf, naast veel andere verenigingen, ook voor Apollo 8 gespeeld. Maar door blessureleed ben ik daar op een gegeven moment mee moeten stoppen.
Daarnaast heb ik altijd training gegeven.
Op diverse plaatsen in de provincie heb ik clubs getraind, maar op de een of andere manier kwam ik steeds wel weer voor enige tijd bij Apollo terecht.In het (verdere) verleden heb ik bij Apollo dan ook heren 1 en 2, dames 1 en veel jeugdteams getraind.
Dit jaar heeft Bart Oosting mij gevraagd om hem te assisteren bij dames 1 en daar heb ik erg veel zin in. Daarnaast train ik ook nog de jonge talenten in dames 4.
Dit is mijn 5e periode bij Apollo en we hopen er een mooi jaar van te maken.

Diede Spekreijse (nummer 4)
Hallo, mijn naam is Diede Spekreijse en ben 16 jaar. Mijn positie in het veld is passerloper.
Ik ben begonnen met volleyballen toen ik 8 jaar was. Ik heb mijn hele jeugd bij Ecare Apollo 8 gespeeld. Toen ik in de MB1 kwam, zijn we 2de geworden van Nederland met de gesloten club kampioenschappen. Dat was een jaar waarin we veel hebben bereikt, samen met Herman Wienbelt. Sinds mijn 14de zit ik in de senioren. Ik begon bij D4 te spelen, wat een jong talenten team was. Met dit team zijn we kampioen geworden. Ook hadden we dit jaar met de B-Openclub een goede prestatie geleverd. We werden 2de van Nederland.
Vorig seizoen heb ik in D2 gespeeld, wat een zeer leerzaam jaar was voor mij en ik veel ontwikkeling heb gemaakt. Elke woensdag mocht ik meetrainen met D1, wat een uitdaging voor mij was. Dit jaar doe ik een combinatie van D1 en D2. Ik ga twee keer meetrainen met D1 en één keer met D2. Met de competitiewedstrijden speel ik in het team van D2. Als D1 een persoon te kort komt, mag ik meespelen met dit team.
Ik denk dat ik dit jaar weer heel veel ga leren en veel ontwikkeling ga maken. Ik heb in ieder geval weer zin in en hoop jullie allemaal te zien in de sporthal!

 

Iedereen heeft er enorm veel zin aan en we hopen dat het een mooi seizoen wordt met veel publiek! Tot in de sporthal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.