post

Nederlaag voor Dames 1

In de A-poule van de eredivisie dames liep Apollo 8 tegen een nederlaag aan. In Zwolle ging het in drie sets onderuit tegen Djopzz VC Zwolle Topvolleybal.  

Apollo 8 is al zeker van plaatsing voor de halve finales van de play-offs. In Borne wist Apollo 8 in drie sets te winnen van Djopzz VC Zwolle Topvolleybal.  In Zwolle was dat andersom. De Bornse eredivisionist wist in de eerste set goed mee te komen, maar ging de winst naar de thuisploeg (25-23). In de tweede en derde set was de thuisploeg de betere (25-19 en 25-17).  De nederlaag heeft niet direct gevolgen. Apollo 8 blijft koploper en gaat die positie aankomende woensdag verdedigen. 

Scherp begin

‘We begonnen de wedstrijd erg scherp en hadden het blokkerend echt goed op orde staan. Het is jammer dat we het die set niet kunnen af maken en we de rest van de wedstrijd achter de feiten aan lopen. We nemen de leerpunten mee naar woensdag en gaan keihard werken om daar een mooie wedstrijd te spelen’, aldus Charlotte Haar. Trainer Bart Oosting vult aan. ‘Na een sterk begin in set 1 gaven we de set boven de 20 punten weg. We maakten teveel punten voor Zwolle. In set 2 en 3 konden we dit niet ombuigen.’

Foto’s: Costi Szilard.

Volgende wedstrijd

Op woensdag 27 maart speelt Apollo 8 de laatste wedstrijd in de A-poule. In Assen speelt het een uitwedstrijd tegen Sudosa-Desto. Aanvang in sporthal Olympus is 20.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.