Nederlaag Dames 1 in Assen

In een spannende wedstrijd wist Apollo 8 net geen puntje mee te nemen naar Borne. In vier sets ging de Bornse eredivisionist onderuit tegen Visser Assen/Sudosa-Desto in Assen.

de eerste twee sets lagen de verhoudingen dicht bij elkaar. Apollo 8 pakte in de eerste set nog een ruime voorsprong, maar gaf dat uit handen (30-28). De tweede set ging wel naar de bezoekers. Met twee punten verschil (23-25) ging de winst naar Apollo 8. In de derde set was de thuisploeg duidelijk de betere (25-13). In de vierde set wist Apollo 8 nog mee te komen, maar was het Sudosa Desto dat de overwinning pakte (25-19).

Goed en slecht

‘We lieten de 1e en 2e set goed volleybal zien met hard werken. Set 3 en 4 maakte we zelf te veel eigen fouten waardoor het moeilijk was om de wedstrijd om te draaien naar onze kant’, reageert speelster Roos Wessels.

Bij vlagen gelijk opgaan

‘We hebben in een bij vlagen gelijk opgaande wedstrijd helaas geen punten weten te pakken tegen Sudosa. In vergelijking met de vorige twee wedstrijden was ons niveau een stuk beter. Er werd geconcentreerd gespeeld en keihard gewerkt. Ondanks een ruime voorsprong wisten we de 1e set net niet binnen te slepen. De 2e set bleven we scherp en gevarieerd spelen, dat resulteerde in de setwinst. De 3e set was het passend en serverend ondermaats. De 4e set speelden we bij vlagen netjes, we hadden echter twee rotaties te veel kansen nodig om er door te komen. Al met al hadden we een punt verdiend, dat is niet gelukt. We kunnen echter wel doorbouwen op het spel uit de eerste twee sets’, licht trainer Thijs Oosting toe.

Volgende wedstrijd

Zaterdag 4 november speelt Apollo 8 een thuiswedstrijd tegen Dynamo. De wedstrijd begint om 20.00 uur in sporthal De Veste in Borne. Tickets voor dit duel zijn te koop in de online ticketshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.