In Memoriam Hans Kamphuis

Hans Kamphuis
(1948 – 2018)

 

Met grote verslagenheid en verdriet hebben wij kennis genomen van het overlijden van ons zeer gewaardeerde Apollo 8 lid Hans Kamphuis.

Ruim veertig jaar geleden werd Hans Kamphuis lid van onze
volleybalvereniging. Eerst als volleyballer in competitieverband, maar door een rugblessure moest hij noodgedwongen stoppen. Tijdens zijn actieve volleybal carrière was Hans ook scheidsrechter. Op verschillende niveaus floot hij vele wedstrijden tot een goed einde. Hans stond ook altijd klaar voor onze vereniging. Een mooi voorbeeld daarvan is dat enkele jaren geleden een dames recreantenteam een trainer zocht. Hij pakte dit direct met veel enthousiasme op.

Naast de sportieve activiteiten nam Hans ook zitting in het bestuur als penningmeester. Toen hij hiermee stopte was hij ook regelmatig kascontroleur voor de Algemene Ledenvergadering.

In de afgelopen jaren was Hans wekelijks te vinden in onze sporthal. Eerst in thuisbasis ’t Wooldrik, de laatste jaren in De Veste. Hans was van vaste waarde voor de wedstrijdleiding en wist de vele wedstrijden in goede banen te leiden. En dit deed hij altijd met veel plezier en liefde voor onze vereniging. Naast Hans is ook zijn vrouw Elly betrokken bij Apollo 8. Het was dan ook logisch dat ook zijn kinderen Ramon en Jurgen gingen volleyballen. Een echte Apollo 8 familie. In 2016 stonden we nog op de Algemene Ledenvergadering stil bij zijn veertig jarig Apollo 8 jubileum.

Het is onvoorstelbaar dat we Hans niet meer zullen treffen bij de Apollo 8 activiteiten. We zijn Hans enorm dankbaar wat hij voor onze vereniging heeft betekend. We gaan zijn ingetogenheid, hartelijkheid en betrokkenheid enorm missen.

Onze gedachten en medeleven gaan uit naar Elly, Ramon en Dagmar, Jurgen en Anke, de kleinkinderen en verdere familie. Wij wensen hen veel sterkte toe om dit grote verlies te kunnen verwerken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.