post

Meisjes CMV en C bereiken halve finale NOJK

Op zaterdag 7 januari moesten verschillende jeugdteams aantreden bij de voorronde van het Nationale Open Jeugdkampioenschap (NOJK). Helaas gooide de extreme weersomstandigheden, sneeuw en ijzel, voor enkele teams roet in het eten. Jongens A en Jongens B besloten, heel begrijpelijk, niet af te reizen naar Barneveld en Harderwijk. Meisjes C reisde wel af naar Nieuw Leusen, maar omdat de opkomst van andere teams te laag was ging de voorronde hier niet door. Zij zijn nu wel automatisch doorgeplaatst naar de halve finale.

Meisjes B kwam in De Lutte in actie. Daar werd het programma ingekort. De eerste twee wedstrijden werden eenvoudig gewonnen. In de kruisfinale moesten zij aantreden tegen Avior. Helaas waren zij te sterk voor onze meiden.

In de Veste in Borne moesten de CMV teams in actie komen. Ondanks de slechte weersomstandigheden wisten de meeste teams onze mooie hal te bereiken. Ons eigen meisjes CMV team presteerde erg goed. Ze hadden in de beslissende wedstrijd genoeg aan een punt. Na winst van de eerste set was de halve finale dus bereikt! De wedstrijd eindigde in een gelijkspel.

Meisjes A is automatische geplaatst voor de halve finale.

Wij feliciteren alle teams die de halve finale hebben bereikt. Deze worden op 18 februari georganiseerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.