post

Resultaten Volleybaldirect Open (NOJK)

Op zaterdag 17 februari werden de halve finales van het NOJK gespeeld. Met maar liefst vijf jeugdteams wisten we ons hiervoor te plaatsen. Ook sporthal De Veste was een van de speellocaties. Meisjes C speelde daar de wedstrijden en ze deden dat met verve. Zij plaatsten zich voor de finale van het NOJK. Een prachtig resultaat.

MB moest volleyballen in Nieuw Leusen. Ook zij wisten de wedstrijden te winnen en zich te plaatsen voor de kruisfinales. Helaas was tegenstander Sudosa in die
wedstrijd te sterk voor de meiden.

MA, geveld door de griep, verloor de eerste wedstrijd, maar herstelde zich daarna prima. De twee volgende wedstrijden werden gewonnen. De laatste wedstrijd in de poule zou bepalend zijn of ze door konden naar de kruisfinales. Helaas was Sneek net iets te sterk.

MD moest iets verder reizen om de wedstrijden te spelen. Horst was de speellocatie voor de halve finales. De eerste wedstrijd tegen Longa speelden de meiden gelijk, de tweede wedstrijd werd gewonnen, de derde verloren. Ook voor hen was het nog even spannend of de kruisfinales gehaald werden. Helaas werden zij ook derde in de poule.

Als enige jongensteam was JA nog overgebleven. In Harderwijk wisten zij helaas geen wedstrijd te winnen en zijn hierdoor uitgeschakeld. Met veel strijd hebben we ons weer van onze beste kant laten zien. We feliciteren MC en begeleidende staf met het behalen van de finales en wensen ze
alvast veel succes.

De finales worden gespeeld op zaterdag 31 maart.

 

Foto verslag NOJK in De Veste Borne:
[AFG_gallery id=’166′]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.