Mededelingen start volleybalseizoen 2018-2019

Kledingavond 10 september
Op maandag 10 september is er van 19.00 uur – 20.30 uur een kledingavond voor jeugd- en seniorenleden, bedoeld voor:
– Omruilen shirts jeugd en recreanten indien shirt niet meer past
– Verkrijgen shirts voor nieuwe jeugdleden
– Verkrijgen shirts voor mini’s die naar C gaan (neem je oude shirt mee!)
– Inleveren van shirt door jeugdleden die naar de senioren gaan
– Inleveren van shirt door stoppende leden

Mini-leden (CMV) zullen op een middag in september, rondom de training, hun shirt kunnen ruilen of ophalen. De datum volgt later.

Takenmarkt
In de week van 10 september zal er ’s avonds tijdens de trainingen aandacht besteed worden aan het werven van vrijwilligers voor onze club. Om iedereen goed te kunnen informeren over waar we als vereniging nog versterking kunnen gebruiken, zal de vrijwilligerscommissie rondom de trainingen aanwezig zijn en jullie aandacht vragen. Mogelijk kan de training kort onderbroken worden. We vragen daarvoor begrip, ook van de trainers.

Scheidsrechters
We willen het indelen van scheidsrechters dit jaar iets anders gaan doen, namelijk per team. Jullie worden per team voor wedstrijden ingedeeld en kunnen deze data zelf verdelen. Een aantal teams heeft dit al een aantal jaar zo gedaan en dat werkt goed. Per team dient er een contactpersoon te worden opgegeven die de communicatie omtrent de scheidsrechters op zich neemt en aanspreekpunt is voor de VSK en de wedstrijdleiding. De indeling van jullie team en andere scheidsrechterszaken worden via deze persoon gecommuniceerd. Meer info hierover wordt gegeven tijdens de takenmarkt.

Bericht van bestuur Stichting Sporthal De Veste: Prijsstijgingen de Veste Na een periode van drie jaar, waarin we de prijzen gelijk hebben kunnen houden, moeten we met ingang van het nieuwe seizoen wel met een aanpassing komen. Het gaat om een verhoging van gemiddeld 5% met een minimum van € 0,10. Dit is nodig vanwege de duurdere inkoop. Daarnaast komt er nog een belastingverhoging aan voor een deel van het assortiment. We begrijpen dat dit nooit leuke berichten zijn, daarom houden we de prijsaanpassing zeer beperkt. Die 5% hebben we echt nodig voor een gezonde bedrijfsvoering van de Veste. We vertrouwen op je begrip hiervoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.