Laatste competitieronde, kampioenen en nog meer…

Het competitieseizoen zit er alweer op! Ons eerste herenteam sloot op  zaterdag 21 april de competitie af in onze thuisbasis De Veste. Het seizoen werd traditioneel afgesloten met het eindfeest dat dit jaar georganiseerd werd door Dames 2. We bedanken de dames voor de organisatie en natuurlijk ook de schoonmakers die op zondagmorgen weer hebben gepoetst en geboend om alles weer netjes te maken.

Naast alle wedstrijden stonden we dit weekend ook even stil bij een heuglijk feit. De uitreiking van meest gastvrije vereniging van 2018. Naast dat we door de Nevobo een mooie bokaal kregen uitgereikt was er ook voor elk team dat dit weekend in Borne moest volleyballen een schaal met gezonde snacks. En dat smaakte goed!
En natuurlijk stonden we ook stil bij onze jeugdkampioenen. Zij werden gehuldigd rondom de wedstrijd van heren 1. We feliciteren alle kampioenen met deze fantastische prestatie.
We hebben het afgelopen seizoen weer veel mooie sportmomenten met elkaar meegemaakt. We bedanken iedereen die hier een bijdrage aan hebben geleverd.

Nu de competitie weer voorbij is betekent dit dat we al weer met de voorbereidingen beginnen op het nieuwe seizoen. Op 1 mei wordt de voorlopige teamindeling op de website bekend gemaakt. Meer informatie daarover lees je binnenkort.

 

[AFG_gallery id=’174′]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.