post

Kim Klein Lankhorst maakt stap naar Apollo 8

Spelverdeelster Kim Klein Lankhorst speelt komend volleybalseizoen voor eredivisionist Apollo 8 uit Borne. De zestienjarige speelster komt over van eerstedivisionist Sudosa-Desto uit Assen.

Kim Klein Lankhorst volgt Marlon Stevelink op bij de eredivisionist uit Borne. In het afgelopen seizoen werd ze kampioen met volleybalvereniging Sudosa-Desto in de 1 ste divisie en maakt nu de stap naar de eredivisie. Ook komt ze uit voor Jeugd Oranje. ‘Ik wil mezelf zoveel mogelijk ontwikkelen en ik denk dat ik dat bij Apollo 8 kan’, zegt Kim. ‘Ik kan veel leren van trainers Thijs en Bart Oosting en door veel te trainen met de overige speelsters. Ik hoop ik dat ik me volgend seizoen ga optrekken aan het hoge niveau en van waarde ga worden voor het team. Daaruit hoop ik veel plezier te halen. Daar heb ik alle vertrouwen in, want de vereniging straalt veel enthousiasme en een gezonde ambitie uit. Dat spreekt me enorm aan’.

Enorm gedreven

‘We zijn natuurlijk trots dat Kim voor Apollo 8 heeft gekozen. Ze is jong en een talentvolle spelverdeelster. Ondanks dat ze nog maar zestien jaar is was ze afgelopen seizoen de eerste spelverdeelster bij Sudosa-Desto. Ze is enorm gedreven en wil het maximale uit haar volleybalcarrière halen’.

Apollo 8 heet Kim van harte welkom bij de vereniging en wenst haar veel succes en plezier in het volleybalhart van Twente!

Foto: Jan van den Noort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.