post

Kampioenen!

De eerste helft van het seizoen zit er op! En het heeft al prachtige resultaten opgeleverd. Bij de jeugd betekent dit dat er ook weer enkele teams kampioen zijn geworden. Zij werden op zaterdag 16 december, voorafgaand aan de wedstrijd van Dames 1, in het zonnetje gezet.

Bij de oudste jeugd werden zowel MA1 als MA2 kampioen. MA 1, onder leiding van Bastiaan Roelofs en Joost Boonstra, promoveren naar de hoofdklasse. MA2 met trainer/ coach Bjorn Scholten promoveren naar de 2e klasse.

MB1 werd enkele weken geleden, voor het einde van de competitie, al kampioen. Het team van Anika de Beer en coach Hans ten Dam komt in de tweede helft in actie in de topklasse.

CMV teams

De kampioenen zijn:

Team 4.2: kampioen in de 1e klasse : trainster is Petra Boomkamp en assistenten zijn Alien en Angelique.

Team 6.5: kampioen in de 1e klasse: trainer is Joost Boonstra en assistenten  zijn Joy, Lotte, Lotte en Lynn (meiden van MA1).

Team 6.1: Kampioen  geworden in de hoofdklasse. Deze meiden spelen een dubbele competitie. Zowel  bij 6.1 als bij MC3. Trainers van MC3 zijn Anika de Beer , Monique Oosterheert en Petra Lentfert.  Als team had 6.1 geen teamtraining, maar Petra wist het toch in te plannen. Dat heeft bijgedragen aan deze prestatie.  Petra coachte zowel team 6.1. als MC3.

We bedanken ook alle ouders die meegaan als supporter,  voor begeleiding zorgen, fluiten en coachen  bij met name bij cmv teams. Mede dankzij hen kunnen de kinderen  met veel plezier de wedstrijden spelen wat resulteert in de goede resultaten.

Naast alle kampioenen werden natuurlijk ook andere mooie prestaties geleverd. Met veel strijd en plezier zien we jullie wekelijks volleyballen. Heel veel succes allemaal in de tweede helft van de competitie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.