post

Jubilarissen op ALV bedankt

Afgelopen Algemene Leden Vergadering zijn er bij Ecare Apollo 8 weer een aantal leden bedankt in verband met hun jarenlange lidmaatschap en de inzet die zij in al die jaren hebben getoond.

Als eerst waren dit Ans Buijvoets en Nico Gerritsen. Inmiddels zijn zij alweer 45 jaar lid van Apollo 8.
Daarnaast waren het Joke en Herman Geerlings, die 40 jaar lid zijn. En vervolgens was er de aandacht voor Paul Ganzeboom en Martijn Slagers met hun 25 jarige lidmaatschap.

Voor allen was er een korte persoonlijke toespraak van Voorzitter Cor de Vos.

Ans Buijvoets
Zij was lid van de 25-jarige jubileumcommissie, welke een denderend weekend hadden georganiseerd. Indrukwekkend is geweest hoe zij bijvoorbeeld met de subcommissie tentoonstelling een schitterend overzicht hebben gemaakt van onze vereniging tijdens dat weekend. Ans was samen met Joke Geerlings degene die onze mini-lijn hebben aangestuurd. Wij mogen trots zijn op alle jaren en uren die Ans in de hal heeft gestaan om de toekomst van Apollo 8 te waarborgen.

Nico Gerritsen
Naast het voorzitterschap heeft hij menige functie vervuld. Beroemd/berucht was zijn aanwezigheid bij de ALV vergaderingen, waarbij hij altijd kritisch meekeek over de schouders van het Bestuur.
Nico was ook lid van de 25-jarige jubileumcommissie en waarbij hij met name de invulling van de feestavond verzorgde, van het leggen van een vloer in de hal, t/m het inhuren van de muziek. Ook was hij de bouwer van de Apollo8-raket, door Marti ten Kate de lucht in gestuurd, tijdens de opening van het geweldige jubileumweekend.

Zijn technische skills hebben zelfs in het verleden geleid tot een volleybalopzetmachine. Deze gaf automatische set-ups, en was een mooi voorbeeld hoe hij altijd weer innovatief bleef in zijn doen en denken.
Nico was bijvoorbeeld ook mede-initiatiefnemer van de zogenaamde huis-aan-huis loterijen, waarbij aan de deur een lot gekocht kon worden en de prijs vanaf de auto/aanhanger meteen geïnd kon worden. Met de wildloterij in december hing het pas geschoten wild aan rekken langs de auto…. dat kon toen nog….

Joke en Herman Geerlings
Joke kwam bij de club zes maanden na Herman en was samen met Ans Buijvoets de grote dragende kracht bij de mini’s. Zij heeft jarenlang menig mini onder haar hoede gehad.
Joke zat ook in de subcommissie tentoonstelling tijdens het 25-jarig jubileum en was daar samen met Ans een grote kracht.

Herman was samen met Wolter van Tarel een grote dragende kracht van Apollo 8. Het tweespan was overal te vinden in de hal en achter de schermen. Wedstrijdsecretariaat, Wedstrijdleiding, TC, Nat. scheidsrechter, scheidrechterbeoordelaar, noem maar op of Herman heeft daar een enorme bijdrage aan geleverd. Ook heeft hij, tot aan de opheffing, de verspreiding van het clubblad verzorgd.
Een van de laatste grote zaken die Herman heeft opgepakt is de tentoonstelling tijdens het 40-jarig jubileum. Een flink karwei, aangezien het archief her en der opgeslagen lag.

Paul Ganzeboom
Paul maakt vanaf het begin deel uit van de vertrouwenscommissie (nu Commissie gedragscode), was coördinator bij de mini’s en scheidsrechter.
Ook zorgt Paul regelmatig, als verenigingsfotograaf,  voor de fotopresentatie tijdens de ALV’s van het afgelopen seizoen. 

Martijn Slagers
Martijn is misschien wel één van de leden met het langste aanvoerdersverleden. Al sinds de jeugd is hij aanvoerder en eveneens bij de senioren is hij vrijwel onafgebroken de leading man. Ook nu is hij aanvoerder van het young-oldiesteam heren 3.

Naast speler is Martijn altijd betrokken geweest bij de club en was een korte periode algemeen bestuurslid. Echter waar zijn hart ligt is internet en alles wat daarbij komt. Vanaf het begin is Martijn zeer betrokken bij de webcommissie. Naast onze huidige website is hij inmiddels ook onmisbaar bij onze Facebook-pagina en ons Twitteraccount.

 

(Ans Buijvoets was helaas verhinderd voor de ALV en hierdoor niet op de foto)

 

Reacties “Jubilarissen op ALV bedankt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.