post

Jubilarissen gehuldigd op ALV

Op de afgelopen Algemene Leden Vergadering is er weer aandacht besteed aan een aantal jubilarissen.
Zij werden door Voorzitter Martin Reesink naar voren geroepen. Aan alle aanwezigen werd er van elke jubilaris een korte samenvatting van de geschiedenis bij Apollo 8 gegeven. En uiteraard kregen ze een grote bos bloemen en een presentje.

Elly Kamphuis 40 jaar lid.

Elly is lid sinds 1-5-1979.
Elly heeft darbij 35 jaar actief gevolleybald bij de recreanten. Met de teams was er elk jaar wel een gezellig teamuitje en met enkele teams hebben ze zelfs buitenlandse uitstapjes gedaan.

Elly heeft jaren in het bestuur gezeten (van 1982 tot 1987), deed typewerk voor clubblad NETWERK en was teller bij Heren 1, Heren 2 en Dames 2.

Elly behoorde tot de vaste groep ‘Apolloianen’ die mee hebben gedaan aan het buitentoernooi in partnerstad Rheine. Het volleyballen was leuk maar de derde helft was schijnbaar legendarisch.

25 jaar lid:

 • Henk Langeler: lid sinds 1-10-1993
  Henk is 25 jaar lid en heeft al die jaren ook reguliere competitie gespeeld, de laatste jaren steeds bij het huidige Heren 6. Henk is daarnaast één van de scheidsrechters binnen Apollo 8.
 • Bart Oosting: lid sinds 1-10-1993
  Bart kwam als 10 jarig jongetje volleyballen bij Apollo 8. Daarbij is vrij snel begonnen met training geven aan selectieteams. Inmiddels is hij reeds 7 jaar trainer van Dames 1.
  Ook was Bart 3 jaar lid van TC meisjes-selectie en vele jaren scheidsrechter.
 • Tom Wissink: lid sinds 1-5-1994
  Tom was 17 jaar toen hij bij Apollo 8 kwam spelen en kwam direct in een seniorenteam. 25 jaar later speelt hij nog steeds competitie, komend seizoen in Heren 3.
  Tom maakte 3 jaar lang deel uit van TC Heren als commissielid van de Heren-selectie. Verder was hij scheidsrechter en is hij nog steeds actief bij de schoonmaakploeg van de Veste.
 • Nicole Knuif: lid sinds 1-9-1994 (niet aanwezig op ALV)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.