post

Jubilarissen bedankt op ALV

Afgelopen dinsdag 29 september zijn Rob Honigh, Wim van Heek en Han Hudepohl gehuldigd vanwege hun 25 jarige lidmaatschap van Ecare Apollo 8.
Interim voorzitter Marc van Harten haalde alle drie de leden individueel naar voren en wist de aanwezigen over de achtergrond van hen te informeren.

Wim van Heek
Als eerste werd Wim van Heek bedankt. Wim is reeds jarenlang lid en speler bij de Heren Recreanten. Vanuit die rol is Wim ook een vertrouwd gezicht in de sporthal en het sportcafé.
Wim is een trouwe en actieve bezoeker van de Algemene Leden Vergadering en weet daarbij altijd goed mee te denken hoe d eclub te verbeteren.

Rob Honigh
Rob is als speler begonnen en daarbij ook snel al trainer geworden. Hierbij wist hij met name jonge gasten goed te raken en te motiveren. En was het teambelang vaak één van zijn speerpunten.
Marc wist daarbij ook te vermelden dat hijzelf van Rob heeft geleerd dat je dan ook op bepaalde momenten wat moest laten ten gunste van het volleybal.
Verder heeft Rob, vanwege zijn grote hart voor de vereniging, nog vele functies binnen de vereniging vervuld. Technische commissie, mede initiatiefnemer voor het Saturnus project, bij vele PR uitingen meegewerkt of geïnitieerd en de laatste jaren zich vol ingezet voor De Veste. Rob is ook groot voorstander van het breder kijken dan alleen Borne voor wat betreft het aantrekken van volleyballers, met name voor de jongenslijn.

Han Hudepohl
Ook Han heeft vele functies gehad binnen de club, waaronder voorzitter en lid van de technische commissie. Maar ook op de achtergrond heeft Han bij vele commissies zijn steentje bijgedragen om deze te begeleiden of te ondersteunen waar nodig. Han staat daarbij bekend om zijn vaak kritische vragen wat de vereniging scherp wist te houden.
Ook heeft Han een heel aantal sponsoren aan de club weten te binden. Han is daarmee een vertrouwd gezicht binnen de vereniging geworden en is vaak aanwezig in de sporthal.

2 Reacties “Jubilarissen bedankt op ALV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.