post

Jongenslijn op VIP bezoek bij Heren 1

De jongens van Ecare Apollo 8 hebben op uitnodiging van heren 1 de eerste thuiswedstrijd van heren 1 bezocht. Voor de wedstrijd vertelde hoofdtrainer Harry Proost in de kleine sportzaal van ’t Wooldrik van alles over heren 1 en ook dat de bezoekers wel eens de toekomstige spelers kunnen zijn van heren 1! Daarna was het de beurt aan iedere speler om zich voor te stellen aan de jongens: hoe lang ze bij heren 1 spelen, wat hun rol is in het veld en ook bijvoorbeeld hoeveel plezier ze hebben aan het spelletje volleybal. Na het zichzelf voorstellen van de spelers, vertelde Harry nog over de wedstrijd van die dag en vertrokken de jongens richting sportcafé. Heren 1 moest zich vanaf dat moment verder voorbereiden op de wedstrijd.

In het sportcafé was er eten en drinken, want de meeste jongens hadden er al een lange dag op zitten. Zeker als je al om 9.00 uur moest spelen. Terwijl de jongens in het sportcafé waren, zagen ze hoe de floorcommissie met de opbouw van de Arena bezig was.  Van tevoren hadden we al verteld dat de jongens de verkiezing van de ‘Man of the Match’ gingen bepalen en de gereserveerde tribune met klaarliggende infobulletins, was mede daarom ook al snel gevuld. De floorcommissie had al trommels, ratels en hoorns geregeld en gedurende de wedstrijd ontdekten de trommelaars een opzwepend trommelritme. Het gevolg was wel een paar deuken erbij in de trommels, maar het moest natuurlijk loeihard.

De eerste twee sets was het een beetje rustig nog, want heren 1 kwam erg laat op gang. Dat viel een beetje tegen, want trainer Harry had nog zo gezegd in het zaaltje dat heren 1 er meteen voor moest gaan. Pas de derde set ging heren 1 los, waarbij de hele tribune zich aansloot met veel lawaai. Tussendoor was worst en een blokje kaas met een pakje drinken welkom, want inspanning maakt hongerig en dorstig. Natuurlijk kregen de ballenjongens ook een pakje drinken en kregen deze van de wedstrijdleiding snoep tussendoor. Arena-speakster Carmen heeft nog even de ballenjongens in het zonnetje gezet, want zonder hun kan er niet eens een wedstrijd worden gespeeld!!! (Bedankt)

Terwijl de heren na de gewonnen derde set bezig waren te proberen ook de vierde te pakken, hadden de jongens ondertussen de “Man of the Match’ gekozen. Met overmacht kon de speaker na het laatste fluitsignaal,  Niek Waanders, als ‘Man of the Match’ omroepen. Helaas verloren de heren met 1-3, maar het plezier op de tribune was er niet minder om. Kun je nagaan hoe het zal gaan als heren 1 aan het winnen is!!

Al met al was het een leuk bezoek aan heren 1 en namens de trainersstaf en het team heel erg bedankt voor het bezoek en hopen ze de jongens allemaal weer te zien op de tribune.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.