post

JONGENS A1 gaat voor de Beker!

De jongensfinale wordt a.s. zaterdag 16 mei gespeeld in Wijchen om 14.00 uur tegen Twente ’05

Road to…

Kwartfinale:
Ecare Apollo 8 jongens A startte het bekertoernooi in de kwartfinale. In maart was Ecare Apollo 8 gastheer voor Vrivo. In dit treffen was het niveauverschil tussen de topklasse en de 1e klasse zichtbaar duidelijk. Binnen het uur stond er een 3-0 winst voor de jongens uit Borne op het wedstrijdformulier genoteerd.
Halve finale:
De halve finale in de beker was een treffen met de jongens van WSV Warnsveld. Wederom werd het een zakelijke 3-0 winstpartij in Borne. In beide wedstrijden hebben we laten zien dat we goed kunnen ballen, maar dat wij ook onze eigen grootste tegenstander kunnen zijn.

De FINALE tegen Twente ‘05 op 16 mei a.s. om 14.00 uur in Wijchen
Het afgelopen seizoen bleek Twente’05 meerdere malen de betere partij, niet alleen werd Ecare Apollo 8 verslagen, ze werden kampioen in de Topklasse.
De bekerfinale is gelukkig een wedstrijd op zich, waarbij de grootste kansen voor Twente’05 zijn, maar waar de jongens van Ecare Apollo 8 de grote verrassing kunnen worden.

Zaterdag 16 mei starten beide teams op 0-0 en zal uiteindelijk blijken of er een verrassing in zit. Of Ecare Apollo 8 zal winnen, zal afhankelijk zijn van het samenspel, de vechtlust, het plezier en natuurlijk de vorm van de dag. Aan ons zal het niet liggen om er een echte finale van te maken.

Komen jullie ons aanmoedigen??

Sportcentrum Arcus, Campuslaan 14, 6602HX Wijchen

De deelnemers:
boven v.l.n.r. trainer Pim Mossel, 11. Stijn Hannink, 13. Dion Vreeling, 15. Joris Schuuring, geheel rechts trainer Tom Feldkamp
Onder v.l.n.r. 1. Sven Duwe, 25. Koen Kuipers, 32. Bas Wiersma, 39. Stijn Veldhuis, 43. Coen Verschuur. Koen Poortema staat niet op de foto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.