Interactieve Ledenvergadering 10-02-23

In de nieuwjaarsboodschap van het bestuur heb je kunnen lezen dat we op 10 februari een interactieve ledenvergadering hebben gepland. Een vergadering die voor ons allemaal belangrijk is. Daarom nodigen we jullie bij deze nogmaals uit deze avond met het bestuur in gesprek te gaan over de vraag over de Apollo 8 missie en strategie: waar staan we voor als vereniging?

Jullie kennen onze kernwaarden ‘Vriendschap, Ambitie en Trots’ en wij zien dat mooi samen komen in de wens om als vereniging de beste te zijn in opleiden. Opleiden mag je breed invullen, van het opleiden van speelsters/spelers, trainsters/trainers en coaches, maar zeer zeker ook van scheidsrechters en vrijwilligers die een bijdrage leveren in commissieverband en in het sportcafé. Het doel van een opleidingsgerichte visie is dat iedereen die betrokken is en wil zijn de kans krijgt zich persoonlijk te ontwikkelen in een veilige en sportieve omgeving.

Wat betekent dit voor jou als speelster/speler, trainer/coach of vrijwilliger? Wat is daarvoor nodig vanuit het bestuur en de vereniging? Hoe gaan we dat doen? Dat willen we met jullie bespreken op eerder aangekondigde interactieve ledenvergadering op 10 februari aanstaande, van 19:00-20:30 uur. 

Maak gebruik van onderstaande link om je belangstelling en betrokkenheid om te zetten in een inhoudelijke bijdrage aan de toekomst van Apollo 8.

Registratieformulier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.