Informatie van de Technische Commissie

Op dit moment is de Technische commissie weer druk bezig om te zorgen dat er komend seizoen 2015-2016 voor elk team een trainers staat. Daarnaast zijn we met de trainers de voorlopige selectie aan het invullen. De planning is om op 1 mei de voorlopige selecties gereed te hebben en op 6 mei zullen de voorlopige selecties op de website staan.

Op maandag 11 mei wordt er gestart met de trainingen voor de senioren teams. Voor een aantal teams betekent dit dat er nog een selectie gaat plaatsvinden. Na 1-3 trainingen zullen dan de definitieve selectie bekend zijn.

Voor de jeugdteams wordt er op maandag 18 mei gestart met de nieuwe selecties en ook hier zullen een aantal selectie trainingen gegeven worden, voordat de definitieve selecties bekend zullen zijn.

De CMV groepen starten ook op maandag 18 mei in de nieuwe leeftijdsgroepen, maar de teams zullen pas in september geformeerd worden.

De zaalindeling tot en met vrijdag 12 juni (laatste training) staat dan ook op de website.

De zaalindeling voor het nieuwe seizoen zal pas in juni bekend en gepubliceerd worden.

Op maandag 11 mei is er een vragenuurtje georganiseerd waar een aantal bestuursleden en TC leden aanwezig zullen zijn. Aanvang 19.00 uur in de sporthal ’t Wooldrik.

Groeten,
De Technische Commissie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.