post

Heren 1 komend seizoen onder leiding van Henk Goor

Het seizoen 2019-2020 eindigde voor zowel Heren 1 van Apollo 8 als ook voor de trainer Rob Smienk, door alle corona-maatregelen op een hele abrupte wijze. Hierdoor bleek ook dat Rob zijn laatste wedstrijd bij Heren 1, al had gecoacht. Onder zijn leiding werd er vorig seizoen promotie afgedwongen en was Heren 1 dit seizoen een waardige tegenstander in de 1e divisie. In de loop van het seizoen gaf Rob aan weer graag als speler in het veld te willen staan. Dat betekende voor de Technische Commissie dat zij op zoek mocht gaan naar een nieuwe trainer voor het eerste herenteam van Apollo 8.

In deze zoektocht is Apollo 8 uitgekomen bij de 64-jarige Bornenaar Henk Goor, zeker geen onbekende in de volleybalwereld. Henk heeft een verleden bij onder andere Rivo Rijssen en Twente ’05, maar de afgelopen seizoenen was Henk vooral actief in Duitsland, waar hij Tuss Bocholt en dit seizoen FC Schüttorf 09 in de 2e Bundesliga onder zijn hoede had.

Het komende seizoen zal Henk Goor dus te bewonderen zijn in Sporthal de Veste, waar hij wekelijks de mannen van het eerste herenteam gaat trainen en coachen. Daarnaast zal Henk zich bezighouden met een deel van de jongensjeugd, zodat de aansluiting tussen de jeugd en de senioren verbeterd wordt. Met de komst van Henk grijpt Apollo 8 de kans om de groeiende heren- en jongenslijn verder te professionaliseren, waardoor er in de toekomst hopelijk nóg meer talenten vanuit de jeugd doorstromen naar het eerste herenteam.

Meer informatie omtrent de spelersselectie H1 van Apollo 8 zal de komende weken volgen! 

Reacties “Heren 1 komend seizoen onder leiding van Henk Goor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.