post

Harrie Lentfert benoemd tot erelid

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 20 september j.l. is Harrie Lentfert, als blijk van waardering voor de vele diensten belangeloos verricht, benoemd tot erelid van Apollo 8.

Harrie staat vanaf 1984 al geregistreerd als trainer bij de bond en met ingang van 2011 als trainer van D1 bij Apollo 8. Harrie zelf geeft tijdens ALV aan dat hij al lang voor 1984 trainer was en voor 2011 ook al trainer was bij Apollo 8. Later was hij vaste trainer van mini’s, jeugd MC en D2 en regelmatig invaller omdat de vaste trainer er niet was. Merendeel van de leden heeft wel eens een keer van Harrie training gehad.

Vanaf 2011 was Harrie ook coördinator TC Dames selectie en later deed hij coördinatie TC mini’s erbij. Vanaf 2013 was Harrie voorzitter TC en tevens bestuurslid. Dankzij Harrie is Apollo 8 gegroeid naar het niveau van nu. Vele uren (soms tot 8 uur per dag) was hij bezig met zijn TC werkzaamheden en alles wat daar bij komt kijken. Onder groot applaus en aanwezigheid van zijn familie, neemt Harrie de oorkonde “Erelid Apollo 8” in ontvangst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.