post

Halve finale eindstation Dames 1

Dames 1 is uitgeschakeld in de halve finale om de landstitel. In eigen huis was na de 3-0 nederlaag donderdagavond in Utrecht een 3-0 of 3-1 nodig om een golden set af te dwingen. Zover kwam het niet. Na twee sets was het Utrecht dat zich definitief wist te plaatsen voor de finale. De ploeg van Thijs en Bart Oosting moest ook zaterdagavond haar meerdere erkennen in de ploeg uit de Domstad: 0-3 (16-25, 20-25, 20-25). VV Utrecht neemt het in de eindstrijd op tegen VC Sneek.

Niet genoeg

“We hebben helaas ook de tweede halve finale verloren van VV Utrecht. In de uitwedstrijd wisten we afgelopen donderdag ons eigen niveau niet te halen”, zegt Thijs. “In de thuiswedstrijd was ons eigen niveau wat hoger, maar was het niet genoeg om Utrecht te verslaan. We kunnen terugkijken op een mooi seizoen met als absolute hoogtepunt de bekerwinst.”

Flink balen, ook trots

Aanvoerder Carlijn Koebrugge: “Helaas hebben we in de halve finales niet ons niveau kunnen halen. We hebben desondanks een super goed seizoen gehad; veel goede wedstrijden, volle tribunes en veel steun van het publiek. Het gaat om pieken op het juiste moment en dat hebben we in de afgelopen twee wedstrijden niet kunnen doen. Voor nu is het nog even flink balen, maar wij zijn trots op elkaar en iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan dit mooie seizoen waarin we de beker veroverden.”

Laatste wedstrijd Thijs

Voor Thijs Oosting was het na 8 seizoenen zijn laatste wedstrijd als trainer/coach van Apollo 8. Hij werd met mooie woorden toegesproken door zijn broer Bart en nam na afloop afscheid van het publiek in de volle Veste.

Thijs, namens het team willen wij je bedanken voor je inzet en enthousiasme de afgelopen jaren!
#thijsbedankt #supportersbedankt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.